Předprodej byl ukončen

Cestování obyčejného kluka: aneb jak si stop
PŘEDNÁŠKA / Cestování / Outdoor / Stand-up / Talk show

Cestování obyčejného kluka: aneb jak si stop

středa 13. března od 18:00
Bar 2TO2, Ostrava

O akci

Přednáška pojednává o stopovacích závodech LowcostRace a X-challenge Letní akci, ve kterých mají účastníci omezený budget na 10 dní a spoustu šílených výzev ke splnění. Stopnout si letadlo? Pozvat milionáře na pivo? Začít stávku na záchranu jednorožců? Nechat se pozvat na cizí svatbu? Nic není nemožné. Ke stopování samozřejmě patří i dlouhohodinové čekání na zapadlé benzínce. Nebo třeba nebezpečné situace s podezřelými řidiči. O tom všem se rád podělím během mé stand-up přednášky.

Více informací

Stop jsem poprvé ochutnal už ve 2 letech, kdy jsem s mamkou brázdil silnice Česka. Od té doby jsem najezdil tisíce kilometrů po světě a nasbíral miliony příběhů o kterých by se rád podělil.

A že těch zážitků je! Stopování tanků, letadel, traktorů, motorek podivínů, milionářů, opilců, babiček a jiných úžasných inspirativních lidí! Stopování po Evropě, ale i v Thajsku. Stopovací závody po Evropě s X-challenge, ale i malé výlety pro zábavu.

K tomu všemu samozřejmě patří i dlouhé hodinové čekání na zapadlé benzínce bez kapky vody, nebo spousta utrpení ve vedru i mrazu. Někdy jsou to i situace, které mohou být více riskantní, jako třeba setkání s nebezpečnými piráty silnic nebo nebezpečným prostředím dané země.

 

 

Co se dozvíte?

• Jak procestovat svět bez peněz a proč to dělat?

• Jak užitečné může být beznaděj

• Proč se nevzdávat a nebát se být na ostatní hodný

• Jak důležité jsou peníze?

• … a taky proč nevěřit Polákům, co se pití týče