Setkání proměny 2024
KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / Osobní rozvoj

Setkání proměny 2024

sobota 18. května od 9:30
Opravdovost, Praha
Vstupenky
od 1 450 do 1 650 Zobrazit ceny
prodej do 18. května

Základní vstupenka

ŽIVÉ JE VYPRODÁNO! LZE UŽ JEN VIDEOZÁZNAMY

Základní cena 1 650 Kč Koupit

Samostatné videozáznamy

Základní cena 1 450 Kč Koupit

O akci

AKCE JE VYPRODÁNA, NABÍZÍ SE POUZE ZAKOUPENÍ VIDEOZÁZNAMŮ. Proměna vědomí, lidstva a planety je v plném proudu. Projevuje se v řadě úrovní a vědět o proměně přináší její snazší průchod. Pochopit problém znamená vyřešit problém. Systém nestíhá a myšlení se také vždy nechytá. Vystoupí šest lektorů se svými zkušenosti. Po přednáškách proběhne zvuková lázeň v podání Káti Katary na křišťálové mísy. Ze setkání pořizujeme videozáznam, který účastníci dostanou dodatečně k dispozici. Případně jej lze obejdnat separátně přes mail baudys@gmail.com, či whatsapp +420.608.223.223.

Antonín Baudyš: Proměna podosobnosti  

  • Tonda je astrologem, v rámci setkání však ukáže autoterapeutickou techniku, která souvisí s naší schopností projekce a otevření se vyšším frekvencím. Technika pochází z knihy Sanayi Roman Láska Duše.


Honza Delfín: Živý vesmír

  • Honza je zenovým praktikem, který se jedenáct let díval do bílé zdi, aby rozvinul svůj vnitřní svět a svoji intuici. Úvod do jeho přednášky, o mechanické kompozici vesmíru, najdete zde na youtube:  V živé přednášce bude hovořit o živém aspektu vesmíru, jak není běžně prezentován v akademickém ani alternativním prostředí.


Jana Melissa Dobrovská: Proměna spojení

  • Janě se přihodily její schopnosti vnímat mnohovrstevnost nás lidí propojenou s vrstvami vesmíru a jeho obyvatel. Provede nás tím, co se nabídne ke zvědomění a vzestupu. Jelikož je akce ještě daleko, nelze říci předem, co přesně bude obsahem.


-   p ř e s t á v k a   n a   o b ě d   -


Monika Baudyšová Slavkovská: Proměna a tělo

  • Monika se věnuje funkční medicíně, práci s fyzickými zápisy traumatu a aktivaci nevyužitého potenciálu lidského těla. Působila na klinikách v Římě, Ischii a Praze. Své za čtvrtstoletí nasbírané zkušenosti spojuje s tématem kolektivního lidského vzestupu. Jakou roli má naše tělo v úkolu posunout naše frekvenční pole?


Roman Mikluš: Evoluce roku 2027

  • Věnuje se posledních 11 let intenzivně vědě o naší genetické předurčenosti zvané Human Design, která mu proměnila osobní a profesní život. Věnuje se osobním výkladům genetických map dospělých i dětí, jak základních z hlediska vrozených talentů a nastavení, tak pokročilých v pohledu fungování našeho mozku, nervového systému, kognitivní předurčenosti a prostředí pro život. Jaký vliv má naše nepravé  já na naše vztahy a nakonec i na naše zdraví zdraví.
  • V roce 1987 přišel do vědomí lidstva skrze prvního učitele Roberta Alana Krakowera (RA URU HU) věda zvaná Human Design systém. Jedna z klíčových informací je CYKLUS CIVILIZACE související s evolucí lidstva. V roce 2027 dojde k přepnutí 412 dlouhého období kolektivních témat na silně individuální. Tyto silné informační pole mají zásadní vliv na naše každodenní životy a celospolečenské klima.


Kateřina Katara: Proměna a zvuk

  • Je celoživotní hledačkou odpovědí. V roce 2018 vystoupila z korporátního vlaku a od té doby má konečně více času na zkoumání stvoření, existence, sebe sama…😊 Je jednou ze tří zakladatelek projektu Chrámu zvuku. Zabývá se fenoménem zvuku na úrovni teoretické i praktické a to zejména v jeho křišťálové formě. „Čím více zkoumám bytí, tím jsem si jistější, že vím, že nic nevím, ale v jedné věci mám jasno: Zvuk je základem stvoření a tvoření, je naším nejpřímějším spojením se Zdrojem a také léčením budoucnosti.“


"Zvuková lázeň" jako koncert po skončení přednášek

Více informací

Místem konání je centrum osobního rozvoje Opravdovost, Zborovská 49. Zvonek Osobní rozvoj, třetí patro. V místě není kde zaparkovat, modré zóny, proto doporučujeme použít veřejnou dopravu, konkrétně tramvajovou zastávku Újezd, odkud je to pěšky pět minut. Pokud přijíždíte vlakem, tramvaj číslo 9 ze stanice Bolzanova. Pokud přijíždíte autem, lze jej nechat například na parkovišti P+R na Černém mostě a metrem B na Národní třídu a pěšky 15 minut či tramvají 9/22.

Možnosti oběda včas oznámíme, dovoz či rezervace blízkého podniku.  

Videozáznam akce

Pokud zakoupíte vstupenku "Samostatné videozáznamy", v týdnu po akci obdržíte mailem videozáznamy jako skryté linky na youtube