Předprodej byl ukončen

Všechny báječné věci - Divadlo DONDI. - v Pardubicích
DIVADLO / Stand-up / Talk show

Všechny báječné věci - Divadlo DONDI. - v Pardubicích

čtvrtek 22. února od 19:00
Divadlo Exil (Machoňova pasáž), Pardubice

O akci

Duncan Macmillan - Všechny báječné věci


Tragikomické stand-up monodrama, ve kterém si divák, s jediným hercem Davidem Macháčkem, projde třiceti lety jeho života. Buďte součástí příběhu jednoho výjimečného chlapce, jehož matka se pokusila o sebevraždu – a on se jako dítě rozhodne začít psát seznam věcí, kvůli kterým stojí za to žít. Podaří se přesvědčit nejen jeho matku, ale i vás diváky, že se vždycky najde důvod pro co žít?

Pojďte hledat společně s ním, co je pro Vás v životě báječné.

Hraje: David Macháček

itvs24.cz/uherske-hradiste/david-machacek-bavil-divaky-v-monodramatu-vsechny-bajecne-veci

Více informací

Divadlo DONDI. je profesionální nezávislé a kočovné divadlo, které v roce 2021 založil, v srdci Slovácka, herec David Macháček.

Důvodem založení byla Davidova touha režírovat a podělit se s diváky o krásný příběh prvního nazkoušeného představení – Růžových brýlí. Avšak jednou z agenturních podmínek k uvedení hry, byla nutnost založení divadla a tak se začala psát naše historie.

Od první hry jde divadlo směrem komorních her s důrazem na kvalitní texty a velké herecké příležitosti, které se vás diváků budou dotýkat. Divadlo DONDI. vybírá hercům příběhy přímo na tělo a nevyhýbá se žádnému žánru. A tak můžete vidět komedii, tragikomedii, pohádku, recitál nebo třeba i stand-up.

Součástí divadla je také mnohaletý pořad Šansonování Davida Macháčka ať už s klavírem, cimbálovkou nebo kapelou. 

https://divadlodondi.cz/repertoar/

Pořadatel