Předprodej byl ukončen

Holistická jóga
WORKSHOP / LEKCE / Osobní rozvoj

Holistická jóga

sobota 6. dubna od 9:00
Yoga ID, Brno

O akci

Zažijte jógu, která funguje mnohem hlouběji.

 

Jógu, která vás protáhne a zároveň mentálně osvěží. Jóga ve své podstatě funguje celostně oslovuje nejen naše tělo, ale i naši mysl a duši. Kombinuje v sobě různorodé techniky harmonizující nás do hloubky.

Získejte nový dosud nepoznaný rozměr vnímání svého těla a sama sebe. Seminář pro nápravu držení těla a redukci stresu vám poskytne jednoduché, ale účinné techniky, jak se navrátit zpátky k sobě - do harmonie těla a mysli. Nejde nám o dokonalost formy, ale o hluboký obsah.

Workshop je otevřen všem bez ohledu na vaše předchozí zkušenosti. Budeme protahovat a posilovat svoje tělo, ladit svůj dech a hluboká relaxace nám poskytne hluboké uvolnění a osvěžení. Věnujeme se především těmto rovinám:

Fyzické tělo

Průpravná cvičení a jógové pozice slouží k uvědomění si svého těla a jeho nastavení do osy, kdy páteř a klouby jsou v optimálním nastavení.

Dech

Ladění dechu nám umožňuje zvýšit energetický potenciál celého těla, skrze prohloubení nádechu a výdechu a z toho plynoucí masáže všech vnitřních orgánů.

Relaxace

Stres se ve formě napětí ukládá v našem těle, pomocí hluboké relaxace půjdeme do hloubky k celkovému uvolnění skrz naskrz.

 

O lektorovi:

Martin Wagenknecht:

Józe se věnuji od roku 2008, kdy mě naprosto uchvátila ashtanga vinyasa jóga a její dynamičnost a “tah na branku”. V letech 2012–2014 jsem třikrát, vždy na více než tři měsíce, pobýval v jihoindickém Mysore, hlavním městě ashtanga vinyasa jógy, kde jsem byl certifikován k výuce první (2012) a druhé série (2014).  Abych rozšířil svoje povědomí o jiných jógových směrech, jógové filosofii a hlubších souvislostech jógové praxe a fungování lidského těla jsem studoval a úspěšně zakončil kurz učitele hatha jógy II. třídy České akademie jógy ve spolupráci s FTVS (2015). Vedle toho jsem absolvoval kurz súfijské jógy Borise Tichanovského (2015), v rámci sebepoznávání jsem pobyt ve tmě dle tibetského rituálu jangtik (třikrát v období 2014–2015) a kurz shiatsu (2017 a 2019). V současné době se vedle jógy věnuji také qigongu. 

http://tao-yoga.cz/