P/\ST
KONCERT / Hudba – Elektronika, Experimentální, Hip-hop / Rap

P/\ST

pátek 5. července od 19:00
Pivovar Volt, Jablonec nad Nisou
Vstupenky
od 200 do 350 Zobrazit ceny
prodej do 5. července

1.vlna

Základní cena 200 Kč Koupit

2.vlna

Základní cena 250 Kč Koupit

3.vlna

Základní cena 300 Kč Koupit

4.vlna

Základní cena 350 Kč Koupit

O akci

P/\ST

Alternativní / experimentální rap s nášlapem do tvrdé elektroniky. Pokus o přesah. Divadlo. Show. Pohyb. Hype. Dvě entity, jedna energie. Když to není nahlas, tak to není dobrý. Zahřátí prokřehlých rukou o hořící kapitol. Žádná crew, ale dvouhlavej palcát.

Pražské duo P/\ST jde záměrně proti proudu domácí rapové scény a na její myšlenkovou vyprázdněnost nabízí lék v podobě vynalézavých i surreálných textů. Ivo Sedláček a Dan Kranich se potkali na pražské DAMU a v roce 2019 skončili na druhém místě v hitparádě pro nové naděje domácí hudební scény Startér na Radiu Wave. Debut Expedice do vnitrobloku se setkal s vřelým ohlasem, stejně jako jejich energické koncerty a dovedl je až k nominaci na cenu VINYLA v kategorii objev roku. „Rapové duo čapne pod krkem a chytí do svého flow a temných beatů. Objev Besedy, uhranutí, úkaz, který budu rozdýchávat dlouho,“ napsala po jejich vystoupení na Besedě u Bigbítu Veronika Miksová na www.fullmoonzine.cz. (z webu vinyla.cz)

Mimo jiné kapela složená ze dvou divadelníků (oba jsou herci a Ivo Sedláček zároveň pracuje jako skladatel scénické hudby) obdržela v roce 2020 Cenu divadelní kritiky za hudbu roku v inscenaci Šílený Herkules, ze které vzniklo album HYBRIS. V roce 2022 pak vytvořili originální soundtrack k inscenaci Smutek sluší elektře v Národním divadle Brno a tamtéž ho pravidelně hrají živě. 

Kapela pravidelně koncertuje po celé republice a na Slovensku. Má za sebou desítky koncertů od malých klubů a festivalů až po ty největší jako je Beseda u Bigbítu, POP MESSE nebo Pohoda.

Jako support se představí známé tváře v podobě lokálních DJ´s DaRoot a 3ska

Po koncertě připravujeme AFTERPARTY!

Odkaz na událost:

https://www.facebook.com/events/715760180603094

 

Vystupující

P/\ST (CZ) – web / fb / bandzone / bandcamp / insta / youtube / Spotify

Více informací

Hudební léto ve Voltu je koncepční cyklus koncertů v areálu pivovaru Volt v Jablonci nad Nisou. Akce je podpořena z rozpočtů města Jablonec nad Nisou a Libereckého kraje. Hudební léto ve Voltu se koná pod širým nebem.

 

www.pivovarvolt.cz

https://www.facebook.com/PivniceVolt