Hlavně tu po sobě něco nechat: 6. repríza
DIVADLO / SHOW / VYSTOUPENÍ / Představení / Umění – Konceptuální

Hlavně tu po sobě něco nechat: 6. repríza

čtvrtek 23. května od 19:00
Lumos - cafe • divadlo • bar, Brno
Vstupenky
Cena 200
prodej do 23. května

O akci

Komediální monodrama s prvky stand-up comedy. Intimní zpověď člověka, kterému táhne na třicet a přemýšlí o smyslu života, o víře, o jeho strachu ze smrti a o strachu z jeho třicátých narozenin, které ho zase o krok přiblíží ke smrti. Rozpolcený vztah ateisty ke křesťanství, které je hluboce zakořeněné v jeho duši.

Na pódiu uvidíte Idiota, ale Dostojevského nečekejte. Spousta hledání, ale smysl života nenajdete. Zoufalství, marnost, ale přece se zasmějete. Nevíte proč přijít, pro co žít? Já taky ne...

Více informací

Brněnské Divadlo Zóna má více než desetiletou historií pramenící z divadelního souboru Matadoři. Divadlo nemá stálou scénu. Zaměřujeme se na autorskou tvorbu, hrajeme převážně inscenace, které napsal někdo z nás. Aktuální repertoár čítá monodrama Hlavně tu po sobě něco nechat, a činohru Kdyby všechny kočky vychcípaly. Momentálně pracujeme na novém představení Faust.

Filip Werl napsal a zrežíroval monodrama Hlavně tu po sobě něco nechat, ve kterém i hraje. Jedná se o jeho režijní i scénaristickou prvotinu.