Předprodej byl ukončen

Medicínská Cesta - premiéra filmu a beseda s tvůrci
KINO / PROJEKCE / KONFERENCE / KONGRES / PŘEDNÁŠKA / WORKSHOP / LEKCE / Film / Osobní rozvoj

Medicínská Cesta - premiéra filmu a beseda s tvůrci

neděle 17. března od 18:30
Komunitní centrum Unitaria, Praha

O akci

Premiéra filmu a beseda s tvůrci

Film o šamanské tradici, která vychází z učení Společnosti Spletených Vlasů. Zahrnuje moudrost šamanů a tradic z různých koutů světa jemným splétáním původních vědění. Učení je také inspirováno například lóží Spřadačů Snů Jitřenky, kterou založila Arwyn Dreamwalker, jedna z takzvaných Metis People (barevných lidí, kteří staví mosty mezi národy a rozvíjejí laskavost ve vztazích). Arwyn je napůl indiánka a je učitelkou Johna Hawkena (StarWater), který tuto moudrost a učení přinesl do ČR, předává ji ve své škole Cesty Transformace. Tuto tradici dále Cestou Krásy rozvíjí Jitka Wakanu Mandalam.

Toto šamanské učení vysvětluje podstatu života a všeho dění v jednoduchých mapách Medicínského Kruhu. Stěžejní praxí je léčení v medicínských kruzích, kde léčený prochází transformací a uzdravením v kruhu minimálně deseti šamanů. Obrovská síla poznání mění dosavadní konvenční strukturu vnímání světa. Rozšiřuje vědomí, uzdravuje, probouzí k živosti a vášni.

Záměrem je návrat člověka zpátky k sobě samému, ke své podstatě, přirozenosti a k vnímání krásy. Je to cesta šamanismu bez použití tzv. rostlinných učitelek. Jiných stavů vědomí se zde dosahuje skrze Ohnivou Medicínu a to cestou používání vlastních přirozených klíčů našeho těla jako je dech, pohyb, zvuk, šamanské cestování, bubnování, tanec apod.. Proto tuto cestu Jitka Wakanu Mandalam nazývá Ohnivou Medicínou a především Cestou Krásy. 

Délka dokumentu: cca 70 minut

Kamera, střih a režie: Lukáš Vídeňský

------------------------

Po promítání se můžete těšit na besedu se autorkou filmu Jitkou Wakanu Mandalam, režisérem filmu Lukášem Vídeňským a dalšími hosty, kteří budou průběžně oznámení FB události.

Beseda bude trvat cca hodinu podle počtu otázek.

 

Více informací

Datum: eděle 17. 3. – 18:30 – 21:00 (Doporučujeme přijít dříve, prostor bude přístupný od 18:00) 

Sezení v sále je nečíslované.

Místo konání: Komunitní centrum Unitaria, Anenská 186/5, Praha 1 - Staré Město

Akci organizuje: Peter Bartal https://www.peterbartal.cz/