Předprodej byl ukončen

Funky  Night - Lodní mejdan rádia Color
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Funky Night - Lodní mejdan rádia Color

pátek 28.8.2015 od 20:00
Cargo Gallery - Náplavka, Praha

O akci

 

TOP Dream Company zakončí léto FUNKY  NIGHT ON THE WATER

 

Stylové zakončení letních prázdnin připravuje kapela TOP Dream Company ve spolupráci s Michaelem V. (J.A.R.) a Radiem Color. Na 28. srpna 2015 chystá velkolepou FUNKY  NIGHT ON THE WATER na lodi Cargo Gallery. Během večera vaše boky nejprve rozvlní krasavci z TOP Dream Company a večírek bude pokračovat až do ranních hodin diskotékou Michaela V. (J.A.R.).

 

Více informací

Hrají:

TOP DREAM COMPANY

MICHAEL V. (J.A.R.)

a další co připlavou ...

 

HOLKY V PLAVKÁCH VSTUP ZDARMA !!!

 

Funky-soulová kapela TOP Dream Company připravuje studiové album, které pokřtí letos na podzim v pražském Lucerna Music baru a pecky z této desky můžete slyšet exkluzivně jako první, pokud si tuto lodní party nenecháte ujít.

„Jsme rádi, že náš nápad na funky zakončení léta opět přijal Michael V. a Radio Color. Cargo Gallery je navíc skvělé místo pro letní akci. Určitě tenhle mejdan neprošvihněte!“ říká s úsměvem trumpetista a leader kapely TOP Dream Company Petr „Harmy“ Harmáček a Michael V. dodává: „Kdo tam nedokluše nebo nepřiplave, tak tam nebude! Pro něj škoda! Přijde o švihlou tombolu bez cen a polonahý baby. No a kdo by chtěl vstup zdarma vyhrát, tak ať od 20.8. poslouchá Svět podle Michaela na Radiu Color.“ (denně 7-8 / 13-14 v Praze na 90.7 a v Brně na 99.4)

 

Funky Night On The Water startuje ve 20.00, na Cargo Gallery, která aktuálně kotví na Nábřeží Edvarda Beneše. Vstupné v předprodeji 200,- Kč, na místě 250,-Kč a holky v plavkách mají vstup zdarma! Více info na: http://www.cargogallery.eu