Festival pohádek
DIVADLO / FESTIVAL / SHOW / VYSTOUPENÍ / Představení – Činohra, Loutkové divadlo / Děti

Festival pohádek

18. – 19. května od 10:00
Zámek Horní Libchava, Česká Lípa
Vstupenky
od 150 do 600 Zobrazit ceny
prodej do 17. května

SOBOTA 18.5. pro 50 nejrychlejších

Vstupenka pro návštěvníka od 2 let (do 2. narozenin je vstup zdarma). Nenechte si ujít vstupenky se speciální slevou pro 50 nejrychlejších. Zahrnuje vstup do areálu, veškerá představení od 10 do 21 hodin v sobotu a skupinový doprovodný program. Doprovodné programy s omezenou kapacitou mohou být příplatkové.

Základní cena 200 Kč

NEDĚLE 19.5. pro 50 nejrychlejších

Vstupenka pro návštěvníka od 2 let (do 2. narozenin je vstup zdarma). Nenechte si ujít vstupenky se speciální slevou pro 50 nejrychlejších. Zahrnuje vstup do areálu, veškerá představení od 10 do 17 hodin v neděli a skupinový doprovodný program. Doprovodné programy s omezenou kapacitou mohou být příplatkové.

Základní cena 150 Kč

DVOUDENNÍ s přespáním pro 50 nejrychlejších

Vstupenka pro návštěvníka od 2 let (do 2. narozenin je vstup zdarma). Nenechte si ujít vstupenky se speciální slevou pro 50 nejrychlejších. Zahrnuje vstup do areálu, veškerá představení od sobotních 10 do nedělních 17 hodin a skupinový doprovodný program. Doprovodné programy s omezenou kapacitou mohou být příplatkové. Proč je dvoudenní vstup dražší? S dvoudenní vstupenkou máte jistotu parkovacího místa, možnost přespat na festivalu ve vlastním stanu a exkluzivní večerní program se stezkou odvahy, ohništěm a dalším pouze pro dvoudenní návštěvníky. Máte také možnost dorazit na akci o půl hodiny dříve než ostatní a odjet z akce později.

Základní cena 450 Kč Koupit

1. vlna - SOBOTA 18.5.

Vstupenka pro návštěvníka od 2 let (do 2. narozenin je vstup zdarma). Zahrnuje vstup do areálu, veškerá představení od 10 do 21 hodin v sobotu a skupinový doprovodný program. Doprovodné programy s omezenou kapacitou mohou být příplatkové.

Základní cena 300 Kč Koupit

1. vlna - NEDĚLE 19.5.

Vstupenka pro návštěvníka od 2 let (do 2. narozenin je vstup zdarma). Zahrnuje vstup do areálu, veškerá představení od 10 do 17 hodin v neděli a skupinový doprovodný program. Doprovodné programy s omezenou kapacitou mohou být příplatkové.

Základní cena 250 Kč Koupit

1. vlna - DVOUDENNÍ s přespáním

Vstupenka pro návštěvníka od 2 let (do 2. narozenin je vstup zdarma). Zahrnuje vstup do areálu, veškerá představení od sobotních 10 do nedělních 17 hodin a skupinový doprovodný program. Doprovodné programy s omezenou kapacitou mohou být příplatkové. Proč je dvoudenní vstup dražší? S dvoudenní vstupenkou máte jistotu parkovacího místa, možnost přespat na festivalu ve vlastním stanu a exkluzivní večerní program se stezkou odvahy, ohništěm a dalším pouze pro dvoudenní návštěvníky. Máte také možnost dorazit na akci o půl hodiny dříve než ostatní a odjet z akce později.

Základní cena 600 Kč Koupit

O akci

Dvoudenní Festival Pohádek na Pohádkovém zámku v Horní Libchavě.

Milé děti a rodiče,
nenechte si ujít nejpohádkovější festival a potkejte své oblíbené postavy - Chase z Tlapkové patroly, Mickeyho a Minnie, Olafa, Mášu a medvěda, princezny či draka.  

Celým programem vás provede Petr Vacek.

A v neděli nás navštíví Princezna ze Mlejna Andrea Černá. 

A nejen to, dále vás čeká:

  • Různorodý program s divadly a kapelou
  • Klauni
  • Možná přijde i kouzelník
  • Animační programy (šermířská vystoupení, workshopy)
  • Dílničky
  • Ohňová show
  • Ohňostroj
  • Pohádkové prohlídky našeho zámku
  • Focení s maskoty
  • Malování na obličej
  • Zajímavé prostředí zámku s vnitřními prostory a parkem s odpočinkovou zónou
  • Gastro zóna

Návštěvníci, kteří si zakoupí dvoudenní vstupenku, mají možnost nocování ve stanu se speciálním programem jako je například stezka odvahy.

Parkování je u nás zadarmo, přesto se vyplatí dorazit pěšky, na kole anebo MHD. Na každého, kdo na místo dorazí bez auta, čeká odměna. 

Akce je omezena na 1000 účastníků denně. Zámecký areál vám nabídne jedinečný zážitek a nemusíte se obávat mnohatisícových davů.
Vstupenky budou prodávány v několika vlnách, tak nakupte co nejdříve, ať vám neunikne zaváděcí cena.
V případě zbývající kapacity, budou vstupenky k zakoupení i na místě, ovšem za dražší cenu. 

U nás nebudete jen koukat na jeviště, u nás pohádku doopravdy zažijete. Tak doražte 18. - 19.5. do Horní Libchavy. Těšíme se na vás.