PRAŽSKÝ VÝBĚR - Noc legend 2024
KONCERT / Hudba – Rock

PRAŽSKÝ VÝBĚR - Noc legend 2024

sobota 26. října od 20:30
Kulturní dům, Konstantinovy Lázně
Vstupenky
prodej do 25. října

O akci

Takovou NOC LEGEND Konstantinky ještě nezažily!!  Již IX. ročník podzimního cyklu speciálních koncertů věnovaných legendám české rockové či folkové scény letos vyšperkuje extra speciální host, který přijal naše pozvání a připojí se tak k oslavám sta let lázeňské obce!

Pražský výběr je česká rocková skupina založená v roce 1976 klávesistou a zpěvákem Michaelem Kocábem. Ve druhé půli 70. let se orientovala na tehdy populární jazz rock. Počátkem 80. let přistoupila k celkové změně stylu; tehdy působila jako jedna z nejvýznamnějších českých novovlných skupin. V letech 1983–1986 byl Pražský výběr režimem zakázán, ke koncertování a vydávání alb se mohl vrátit až ve druhé polovině 80. let. Po roce 1989 vystupovala skupina spíše sporadicky, větší množství koncertů znovu pořádala až po roce 2000.

Kapela po vnitřním rozkolu roku 2006 opět skolila svoje spory a v roce 2012 se vrátila na scénu. Má za sebou spoustu krásných koncertů, na kterých si připomněla zlaté časy. Nyní však řadí vyšší rychlostní stupeň a po albech Straka v hrsti, Pražský výběr, Výběr a Běr nahrává nové album s názvem "eR".

Máte se určitě na co těšit !!!
 

Vystupující

Pražský výběr (CZ) – web / fb

Pořadatel

Obec Konstantinovy Lázně