REVIVAL FEST 2024 KONSTANTINKY
FESTIVAL / Hudba – Rock

REVIVAL FEST 2024 KONSTANTINKY

5. – 6. července od 20:00
Open air scéna u KD, Konstantinovy Lázně
Vstupenky
od 220 do 530 Zobrazit ceny
prodej do 4. července

Pátek 5.7.

ABBA star

Základní cena 220 Kč Koupit

Sobota 6.7.

U2 tribute So Fine, Whitesnake revival, Guns n´ Roses tribute Znojmo, Zeppelinians (PL), AC/CZ Top AC/DC tribute show

Základní cena 430 Kč Koupit

Pátek + sobota 5.-6.7.

5.7. ABBA star 6.7. U2 tribute So Fine, Whitesnake revival, Guns n´ Roses tribute Znojmo, Zeppelinians (PL), AC/CZ Top AC/DC tribute show

Základní cena 530 Kč Koupit

O akci

Druhá nejstarší akce v novodobých Konstantinkách REVIVAL FEST  slaví v roce 2024 své dvacáté prvé narozeniny.  Z tohoto festíku se stala postupně stala jedna z nejnavštěvovanějších akcí v širokém okolí.

I letos na vás čeká skvělé mezinárodní obsazení.

Pátek 5. 7. 2024

20:00 h - ABBA star (CZ)

Jedna z nejpopulárnějších popových kapel historie uchvátila svojí produkcí doslova celý svět. Jejich hudbu mají v oblibě všechny generace. A tak není divu, že mají i celou řadu revivalů, které nadále dávají této muzice koncertní podobu. Jedním z nich je z větší části plzeňsko-italská partička ABBA STAR. Ti mají za sebou koncerty v Německu, Francii, Itálii a dalších zemích Evropy a hlavně veleúspěšné turné ve Španělsku, kde po koncertech v Madridu, Zaragoze, Mallorce, Vigu, Bilbau a dalších vyprodali kultovní palác hudby „Palau de la Musica“ v Barceloně.

Nooooo čeká nás krásný pátek v Konstantinkách

Sobota 6. 7. 2024

14:30 h - U2 tribute - So Fine  (CZ/GBR)

V čele tohoto česko anglického U2 Revivalu stojí charismatický zpěvák z Liverpoolu Ged Maloney, který mj. několik let působil jako residetní hráč v nejslavnějším klubu světa, beatlesovském Cavern Clubu.Koncert této partičky mapuje všechny éry legendární irské kapely U2. S anglickým frontmanem v čele a svou jedinečností interpretace hudby této kapely se jedná o unikátní revival U2 působící v České Republice.

16:00 h - Whitesnake revival (CZ)

Vynikající česká revivalová kapela s božským zpěvákem Radkem Zikou. Neuvěřitelná hlasová podoba. Repertoár kapely zahrnuje téměř celé tvůrčí období Whitesnake.

17:40 h - Guns N´Roses tribute Czech republic (CZ)

Partička muzikantů ze Znojma a okolí hraj nesmrtelné hity kapely Guns N' Roses. O dokonalé zpodobnění Axla Rose a jeho kapely nemusíte obávat. Jsou prostě skvělí.

19:30 h - Zeppelinians tribute band (PL)

Zavřete oči a budete v roce 1971 v londýnském West Endu – z pódia živě uslyšíte Stairway To Heaven, Whole Lotta Love, Kashmir, Moby Dick a další dvě hodiny těch největších pecek z prvních čtyř alb Zeppelínů. Zeppelinians očekávání nesplní – oni ho předčí! Pět muzikantů z polského Gdaňsku za to stojí! Mají sílu, výbušnost, napětí i lehkost jako praví Led Zeppelin počátkem 70. let. A zpěvák? Toho byste od Roberta Planta rozeznali jen těžko, tak se mu podobá.

21:30 h - AC/CZ Top AC/DC Tribute Show  (CZ)

Nejúspěšnější AC/DC tribute kapela nejen v České republice, kritiky uznávaná jako jedna z nejlepších i v zahraničí. Kapela působí na scéně od prosince roku 2010 a má za sebou přes 800 vystoupení. Pravidelně koncertuje nejen v České republice, ale také Slovensku, Polsku, Rakousku a především v Německu.  Zpěvák kapely AC/CZ Josef Šimún je pravidelným hostem světového projektu orchestru Lords of the sound: www.highwaytosymphony.com.

Pořadatel

Obec Konstantinovy Lázně