Předprodej byl ukončen

Il Mondo - operní recitál tenora Martina Vrby
KONCERT / Hudba – Klasika

Il Mondo - operní recitál tenora Martina Vrby

pátek 26. dubna od 19:00
Kulturní dům DELTA, Břeclav

O akci

Jedno z nejvýznamějších operních a muzikálových show současnosti, kde vystoupí tenor Martin Vrba, sopranistka Nikol Turoňová a muzikálová zpěvačka Martina Kejzlarová.

Toto show se nese v duchu slavných operních árií, duetů a písní, dále melodií muzikálových, zahraničních, šanzonových, ale i popových.

Diváci se mohou těšit na árie a duety z oper Rigoletto, La Boheme, Turandot, Rusalka a dále na písně O sole mio, Besame Mucho, Core ngrato, La Danza aj. Z muzikálové tvorby Vám nabídneme melodie a duety z muzikálu Fantom opery, Les Miserables, Cats, Dracula. Nezůstaneme nic dlužni ani operetě a podíváme se spolu do světa operety F. Lehára, R. Strausse a E. Kalmána.

 Martin Vrba (tenor) - vystupoval na mnoha pódiích doma i v zahraničí a je znám především pro svůj emotivní projev na jevišti. Diváky je oceňován pro svou rytmiku, tradiční frázování a pestrost pěveckých rejstříků při samotných vystoupeních.

Nikol Turoňová (soprán) - sopranistka Nikol Turoňová se narodila do muzikantské rodiny z podhůří Beskyd. Je absolventkou stáže na milánské akademii zpěvu pod vedením proslulého tenoristy Nikoly Martinucciho, debutovala jako Zerlina v Mozartově opeře Don Giovanni v italském divadle Teatro Garibaldi.

Martina Kejzlarová (mezzosoprán) - muzikálová zpěvačka Martina Kejzlarová pochází ze Znojma a pro mnoho posluchačů bude její debut milým překvapením. Diváci jí uslyší v muzikálových melodiích a duetech.

Více informací

Koncert operní a písňové tvorby

Další akce pořadatele

Operní recitál "IL MONDO" - 10. května od 19:00, Městské kino, Mikulov

"IL MONDO" - operní a muzikálová show - 17. května od 19:00, Kino, Pohořelice