Předprodej byl ukončen

Voxel // Light&Love // Sebastian - Redhead Tour 2015
KONCERT / Hudba – Pop, Punk, Rock

Voxel // Light&Love // Sebastian - Redhead Tour 2015

pátek 4.12.2015 od 20:00
Ponorka, Litvínov

O akci

Trojlístek VOXELSEBASTIAN a  LIGHT & LOVE vyrazí na společné turné. Série akcí pod hlavičkou agentury RedHead začíná na konci října.

Voxel

Voxel patří k nejvýraznějším hudebníkům nové generace. Získal hned několik ocenění, stal se například Hvězdou internetu v loňském ročníku ankety Český slavík, je objevem Óčka pro rok 2013, na cenách Anděl 2014 byl nominován v kategorii Objev roku...

 

Písničkář Voxel bude na koncertech propagovat druhé album, které by mělo vyjít v září. Na něj už nyní láká singlem Jednou.

Jednou na Spotify: http://spoti.fi/1HxGIEE

Jednou na Deezer: http://bit.ly/1NhUWhb

Jednou na iTunes: http://apple.co/1J3SjRC

 

Talentovaný zpěvák a skladatel připravuje druhé album v produkci Honzy Balcárka z Light & Love, s nímž už spolupracoval na několika písničkách z debutu All Boom!. Natočili společně i Voxelův největší hit V naší ulici, který nedávno překonal hranici 2,5 milionu zhlédnutí na YouTube. 

 

Sebastian

Zpěvák SEBASTIAN se může pyšnit nejhranější domácí písničkou Toulavá.

Její popularita strmě stoupá a posluchači už netrpělivě vyhlížejí novou písničku. Sebastian na ni usilovně pracuje s osvědčeným producentem ODD z Atmo Music. Jejich singl Polety, v němž Sebastian hostuje, ostatně pomáhal nastartovat jeho kariéru.

 

https://www.facebook.com/pages/Sebastian-Navr%C3%A1til/1580381388873890

 

Toulavá na iTunes: http://apple.co/1Cq8IMd

Toulavá na Deezer: http://bit.ly/18Xl96C

 

Light & Love 

Duo Light & Love albový debut vydají nejspíš až napřes rok. Pečlivě připravují druhý oficiální singl True, jímž by rádi stvrdili úspěch prvotiny Blueberry Sky. Mimochodem, právě jejich zmíněný hit si vybrala TV Prima do letní kampaně na svůj filmový program. Honza a Lukáš Balcárkové práci na desce a vlastních písních zároveň doplňují sbíráním zkušeností a produkováním několika cizích desek.

 

V uplynulých měsících se skupina Light & Love stala miláčkem tuzemských médií. Sympatické sourozenecké dvojici přejí hlavně rádia a hudební televize. Jejich první oficiální singl Blueberry Skyse šestadvacet týdnů pohyboval mezi nejhranějšími nahrávkami v tuzemském éteru, dostal se i mezi deset nejlepších, v česko-slovenské části byl dokonce třetí.

 

Profil Light & Love na Bandzone: http://www.bandzone.cz/lightlove

Foto: https://warnermusicgroup.box.com/s/amaue2zne8t21x0ks6nc

Foto: https://warnermusicgroup.box.com/s/j7wni7kwzirpww7axwm9