EMREI’S & SURMA - SIRENS Tour 2024 - OSTRAVA
KONCERT / Hudba

EMREI’S & SURMA - SIRENS Tour 2024 - OSTRAVA

čtvrtek 9. května od 19:00
BARRÁK music club, Ostrava
Vstupenky
Cena 250
konec prodeje 11 dní

O akci

Vstupte do světa Sirens na jedinečné Symphonic Metal Tour!

Připojte se k dobrodružství, které přináší spojení kapel:  Emrei’s (dříve Wishmasters) a Surma! 

Těšit se můžete na magické melodie a ohromující vokály, které přináší Shirley Tracanna (Emrei’s) a Viktorie Surmová (Surma). Připravte se na zažití jedinečného symfonického metalu, který vás zavede do srdce temnoty a vášně! 🧜

 

Emrei’s: (https://www.youtube.com/watch?v=33qw8c6ntaw)

Emrei’s je česko-italská symfonic-metalová hudební skupina. S albem Beatrice, kapela absolvovala první koncertní turné, nad kterým převzal záštitu přední český metalový magazín Spark. Kapela tak procestovala plno míst, jak v České republice, tak v zahraničí. Mladí hudebníci, tak měli možnost poprvé stát na stejných prknech jako nizozemští Within Temptation, nebo navštívit pódia velkých festivalů jako Masters of Rock, či Basinfire Fest. Dále si zahráli na polském Green Water Festivalu, kde zvítězili v soutěži o nejlepší kapelu festivalu.
 

Surma: (https://www.youtube.com/watch?v=vf6fAM0162c)

Kapelu založili v roce 2018 Viktorie Surmová a Heri Joensen. Viktorie studuje klasický zpěv na konzervatoři Deylova v Praze a na konzervatoři ArtEZ ve Zwolle v Nizozemsku. Viktorie je členkou divadelního souboru Divadla Na Vinohradech v Praze, kde účinkuje ve hře „Její Pastrokyňa“. Spolupracovala s českou kapelou Rosa Nocturna, zpívala na dvou samostatných singlech a na celém albu „Za Hradbami Času“ (2017). Viktorie byla zakládajícím členem, zpěvákem a skladatelem české kapely - Surmata. V roce 2016 kapela nahrála několik singlů. Od roku 2018 je Viktorie součástí Bohemian Metal Rhapsody, velmi jedinečného českého metalového projektu.