Předprodej byl ukončen

Together on the Road: Rufus Miller + Lash&Grey
KONCERT / Hudba – Indie / Alternative

Together on the Road: Rufus Miller + Lash&Grey

úterý 16. dubna od 19:00
Jazz Tibet Club, Olomouc

O akci

Společné turné Rufuse Millera s Lash&Grey je nazvané příznačně Together on the Road. Posluchači se mohou těšit na propojení obou formací v podobě duetu Kristíny a Rufuse.

Rufus Miller je znám širšímu publiku především díky spolupráci se Stingem. Tvorba tohoto všestranného umělce z jižního Londýna je ale rozkročena daleko šířeji. Koncertuje s formacemi jako Riddles, Sleaze, Fragile, hostuje v kapele své sestry Misty Miller. Jeho žánrový záběr je zajímavý. Nalézt jde zde vliv psychedelického, gothického rocku i uklidňující lidovou hudbu, s lyrickými tématy lásky, ztráty a melancholie. Rufus doposud vydal dvě alba (Pop skull a Make It) a také několik singlů. Rufus Miller se českému publiku před několika lety představil jako člen Stingovy doprovodné kapely. Letos budou mít fanoušci poprvé možnost si vychutnat jeho nezaměnitelný styl během turné v České republice v tříčlenné sestavě s Andy Thompsonem a Ralphem Fullerem.

SPOTIFY: https://open.spotify.com/artist/3kD2KoX3D34Ns1thoJ3b2r

 

S Rufusem a jeho spoluhráči se na turné po českých a moravských městech vydá duo Lash&Grey, které tvoří mladí slovenští umělci Kristína Mihaľová a Jakub Šedivý. Dvojice, ověnčená několika prestižními cenami (Cena Anděl za nejlepší slovenské album, Radio_Head Award za nejlepší debutové album a skladbu roku), stihla již vydat dvě alba. Za poslední dva roky Lash&Grey vystoupili na světoznámých pódiích jako je Carnegie Hall v New Yorku, na festivalech v Mexico City, Guadalajare, Paříži, Itálii, Švédsku, Belgii, Nizozemsku, Německu a mnoha dalších. Kristína se jako jediná Evropanka dostala do finále TOP 5 zpěvaček z celého světa v prestižní jazzové vokální soutěži Sarah Vaughan Jazz Vocal Competition v New Jersey.

SPOTIFY: https://open.spotify.com/artist/10s63xyA30oEH9Dx1Vj4H9

Více informací

https://www.instagram.com/rufusmillermusic/

https://www.instagram.com/lashgreymusic/

Další akce pořadatele

NOVEMBER 2ND - 30. května od 20:00, Jazz Tibet Club, Olomouc

Point Of Few - 30. dubna od 20:00, Jazz Tibet Club, Olomouc

MALIKA TIROLIEN - 19. května od 20:00, Jazz Tibet Club, Olomouc

Mark Geary (IRL/USA) | Jazz Tibet Club - 9. května od 20:00, Jazz Tibet Club, Olomouc