Valašská zahrada
VÝSTAVA / Zájmy / Hobby

Valašská zahrada

3. – 5. května od 8:00
Camp Sport, Rožnov pod Radhoštěm
Vstupenky
od 50 do 80 Zobrazit ceny
konec prodeje 8 dní

Základní vstupné

Základní cena 80 Kč Koupit

Zvýhodněné vstupné

Základní cena 50 Kč Koupit

O akci

Zveme širokou veřejnost na největší zahradnické trhy v regionu!

 

Od pátku 3. května do neděle 5.května 2024 se budou konat tradičně v campu Sport TJ Rožnov pod Radhoštěm, velké zahradnické trhy! Svoje výpěstky a výrobky představí více než 120 prodejců! 

Návštěvníci si mohou tady nakoupit sadbu květin a zeleniny, balkónovky, letničky, bylinky, skalničky, ale taky okrasné keře a ovocné stromky. Najdeme zde výrobky ze dřeva, proutí, šperky, přírodní kosmetiku, šité dekorace a mnoho dalšího. Zatímco hospodyňky budou nakupovat bylinky nebo koření, zejména mužské části návštěvníků se letos znovu představí zahradnická a zemědělská technika, kterou přiveze hned několik firem!

Dále návštěvníky jistě potěší aktuální a široká nabídka vozů značky Hyundai, kterou připraví firma LXM motors s.r.o z Nového Jičína.

Připravena je velká prodejní výstava masivního zahradního nábytku, včetně větrných mlýnů, pergol nebo kadibudek!

Unavení návštěvníci si mohou odpočinout ve velkokapacitních stanech s bohatým občerstvením, k tomu jim bude hrát po celou dobu duo Navalentym. Pro děti je připraven nový velký skákací hrad, kolotoč, houpačky, atd.

Ukázku hasičské techniky slíbili předvést i hasiči z SDH Vigantice.  

Motorizovaní návštěvníci mohou využít parkoviště přímo před kempem nebo velkokapacitní parkoviště u nedalekého Muzea v přírodě, kterého součásti je i stání pro autobusy.   

Akce se koná za každého počasí. Otevřeno je od pátku až do neděle vždy od 8.hod. až do 17.hod. 

Při vstupu možno platit i kartou přes platební termínál

Ceny vstupenek na místě jsou:

základní:  90,-Kč

slevněná: 60,-Kč 

Zveme všechny do Rožnova pod Radhoštěm. Přijeďte si užít víkendové dny a pohodlný nákup na zdravém valašském vzduchu pod širým nebem.