Vasilův Rubáš & Rozálie
KONCERT / Hudba – Folk / Country, Jazz, Punk, Reggae

Vasilův Rubáš & Rozálie

pátek 6. září od 18:30
Pivovar Volt, Jablonec nad Nisou
Vstupenky
Cena 350
prodej do 6. září
do zdražení 122 dní

O akci

Vasilův Rubáš

Kapela Vasilův Rubáš začala vystupovat na pražské scéně v roce 2003. Do širšího povědomí se dostala díky vítězství v Mezinárodní interpretační soutěži Porta v roce 2012, od té doby patří ke stálicím alternativních hudebních festivalů. Vystoupila ale také i na velkých akcích, jako je Rock for People nebo Colours of Ostrava.

Inklinuje k široké škále stylů, od folku až po punk. Jeden z členů má blízko k byznysu a reklamě, druhý k informačním technologiím. Dohromady tvoří folk-reggae-punkové duo, které je kromě svých vtipných textů a melodií známo i svým komickým vystupováním. Filip „Vasilděda“ Novák je autorem převážné většiny písní a kromě zpěvu hraje na akordeon a akustickou kytaru.

Rozálie

Charismatická zpěvačka, akeordeonistka, herečka a tanečnice kombinuje svým nezaměnitelným syrovým projevem a jadrnou ironií dryáčnický šanson s cynickou romantikou. Svým uhrančivým půvabem a přesvědčivostí vypráví svoje životní příběhy v čistě autorských písních, které nacházejí silnou odezvu napříč spektrem publika. Svou upřímností a životní realitou vrážejí klín do dnešního vyumělkovaného, unifikovaného  světa.

V roce 2022 se dostala do nejužší nominace Cen Anděl v kategorii Objev roku s albem Korzetiér a v roce 2023 byla nominovaná na Českého slavíka v kategorii Objev roku.

Odkaz na akci FB:

 

Vystupující

Vasilův Rubáš (CZ) – web

Více informací

Hudební léto ve Voltu je koncepční cyklus koncertů v areálu pivovaru Volt v Jablonci nad Nisou. Akce je podpořena z rozpočtů města Jablonec nad Nisou a Libereckého kraje. Hudební léto ve Voltu se koná pod širým nebem.

 

www.pivovarvolt.cz

https://www.facebook.com/PivniceVolt