Předprodej byl ukončen

Lofofora Tinktura 9/3/2024: Zaffer9, Fæ Bestia, Keiko Sei
KONCERT / Hudba – Experimentální

Lofofora Tinktura 9/3/2024: Zaffer9, Fæ Bestia, Keiko Sei

sobota 9. března od 17:00
44. Budova, Zlín

O akci

TINKTURA je nová koncertní série kolektivu Lofofora přinášející do Zlína současnou alternativní hudbu, workshopy a výtvarné umění zasazené do překvapivé scénografie.

Extrakt toho nejlepšího, co nás v kolektivu za poslední měsíce baví.

 

Zaffer 9
Za jménem Zaffer 9 se skrývá duo vyznačující se především pronikavým zpěvem a křikem v doprovodu post-clubové elektroniky. Z9 kombinují prvky witch housu se žánry jako je glitchcore, techno či hyperpop, čímž vytváří až bizarní střetnutí hravosti a temnoty. Tento organický vývoj si můžete poslechnout na jejich debutovém EP MILK.

Fæ Bestia
Fæ Bestia je v Praze usazená zpěvačka a producentka, jejíž multižánrově experimentující písně, vyznačující se v temných, éterických, silných i cíleně naivních melodiích a textech zanesou posluchače do různých světů, tělesných podob a nálad. Za sebou má několik singlů, EP "COSA DIABOLICA" a v březnu došlo i na dlouhotrvající nahrávku "ALEGORIE". Swag

Keiko Sei
Keiko Sei je hudební duo působicí v Brně. Kytarové zvuky a rozbité
harmonie popu z pokoje s texty ze splínu a chvilky euforie.

WORKSHOP Synth Library
Synth Library Prague je prostor pro sdílení, tvorbu, experimenty, diskuze, učení a odnaučování nejen v oblasti zvuku a elektronické hudby. Do Zlína přivezou celou svou synťákovou hernu a provedou vás základy tvorby elektronické hudby.

TINY gallery
Výstava miniaturních výtvarných děl zasazených v industriálním prostoru 44. budovy. Zve k soustředěnému prozkoumávání, hledání i rozjímání.

 

Tato událost je podpořena městem Zlín, děkujeme!

 

 

Další akce pořadatele

Lofofora Lom 2024 - 7. září od 10:00, Kurovický lom, Kurovice