Ve víně je sranda! Miloš Knor + host Michal Wiewegh
SHOW / VYSTOUPENÍ / Stand-up / Talk show

Ve víně je sranda! Miloš Knor + host Michal Wiewegh

pondělí 20. května od 19:00
Víno David Burian, České Budějovice
Vstupenky
Cena 590 Zobrazit ceny
prodej do 20. května

Křesílka

Základní cena 590 Kč

Židle

Základní cena 590 Kč

Lavice

Základní cena 590 Kč

O akci

Talk show Miloše Knora - Ve víně je sranda!

20.5. 2024 přivítám jako hosta Michala Wiewegha. Počet míst je omezen. V druhé části pořadu je místo i na otázky diváků. 

Ke každé vstupence sklenička dobrého vína nasnoubená Davidem Burianem k hostům.

Talk show se koná v nádherném prostoru vinotéky.

 

O hostu:

Michal Viewegh (* 31.3.1962 Praha) patří k nejúspěšnějším českým literátům, jeho knih se prodalo více než milion výtisků. Je držitelem Ceny Jiřího Ortena a prestižního ocenění Magnesia Litera.

Autorův otec byl inženýr chemie a matka právnička.
Viewegh maturoval roku 1980 na gymnáziu v Benešově, poté (po nedokončeném studiu ekonomie na VŠE) vystudoval češtinu a pedagogiku na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy (studium dokončil roku 1988).

Již od začátku studia v roce 1983 publikoval povídky v Mladé frontě. Po dokončení vysoké školy se krátce věnoval vystudovanému oboru – učil na základní škole v Praze 5 – Zbraslavi, ale už v roce 1993 učitelské povolání opustil. Stal se na dva roky redaktorem v nakladatelství Český spisovatel, pak definitivně spisovatelem z povolání.
Je autorem řady románů, z nichž se mnohé staly bestsellery a později byly zfilmovány. Mezi nejúspěšnější patří Báječná léta pod psa, Román pro ženy, Román pro muže či Účastníci zájezdu.
V současnosti autor žije na Sázavě a věnuje se psaní. 

Pořadatel