Akce byla zrušena

Maškarní Bál Gabriel Loci
PLES / GALA VEČER / Hudba

Maškarní Bál Gabriel Loci

sobota 27. dubna od 20:00
Gabriel Loci, Praha
Vstupenky
od 1 190 do 2 890

O akci

Bývalý klášter Gabriel Loci a v něm bál v moderním pojetí. Přijď přivítat jaro ve velkém stylu, naposled v plesové sezóně vyvětrej svůj black tie outfit či velkou večerní a zapoj svou kreativitu s pomocí originální škrabočky či doplňku. Tenhle večer bude Tvůj a ani Alenka z říše divů či Batman se tu neztratí!
Všechna moc imaginaci!

Večerem nás bude provázet moderní živá kapela AURORA Party Band, jež odstartuje bál v klasickém stylu, pokračovat bude aktuálními hity a v pozdějších hodinách začne ta pravá párty pod taktovkou Dj Roxtar, Dj N’zym na hlavní stagi. 

Můžeš se těšit i na Rave stage a rovnou 3 Dj's - wotty, Pauli Gabrieli a Freezee, umělecké vystoupení, tombolu. Bál bude mít jedinečný Genius Loci a nabídne i originální možnost seznámení, signature drinky i creativní catering. Přijď se přesvědčit!

Nevíš co na sebe? Doplň svůj obkek, smoking či večerní róbu, kreativním doplňkem (škraboškou, maskou, boa), však už něco vymyslíš :) Nejlepší kostýmy vyhlásí naše utajená porota v průběhu akce a na vítěze budou čekat zajímávé ceny.

VSTUPENKY:
stání 990 Kč
sezení 1490 Kč
VIP stání 1990 Kč
VIP sezení 2490 Kč

Benefity VIP:
Přednostní odbavení u vstupu i barů, privátní sál s pohodlným zázemím, catering, bar se signature drinky a VIP servis.