Standup pro lepshee zítřky
SHOW / VYSTOUPENÍ / Stand-up / Talk show

Standup pro lepshee zítřky

čtvrtek 6. června od 19:00
Zoner Bobyhall, Brno
Vstupenky
od 400 do 750
prodej do 5. června

O akci

Připojte se k večeru plnému smíchu. Představí se parta komiků, jakou Brno ještě nevidělo! Jsou skvělí? Patrně. Jsou nekorektní? Určitě. Víte, co od nich můžete čekat? Rozhodně ne. 

Tak na co čekáte? Nachystejte si pasy a vyražte do Brna.

--------

Tony Afročech nám ukáže, že černý humor nemusí být jen o barvě kůže.

Tigran Hovakimyan svým arménsko-českým stand-upem vnese do stand-upu trochu toho luxusu a úrovně, protože má rád drahé oblečení a značku Apple.

A pak tu máme Ondřeje Pecha, který sice nezvládl být forenzním specialistou, ale s jeho sexy psychologickým pozadím publikum rozesměje.

Barbora Köttová zahřeje na srdíčku tím, že bude vykládat o svých útrapách, protože moc dobře ví, že nic člověka nepotěší tolik, jako cizí neštěstí.

Mikoláš Trkal aka Big Daddy Mikky je rebelant, jehož srdce přetéká láskou k brokolici a mylně se domnívá, že psi jsou lepší než kočky.  

Zdeněk Hruška nás zavede do světa humoru, který nejspíš nepochopíme, ale určitě si ho zamilujeme.

Libora Macháčka znáte z vystřižených záběrů pořadu Comedy Club. Do stand-upu ho dohnala finanční tíseň, protože ho nenapadlo nic lepšího než vystudovat politologii a pak vyzkoušet OnlyFans. Promyšlený byznys plán se z nepochopitelného důvodu nesetkal s očekávaným úspěchem.

Daniel Martinek je skromný člověk a hlavně Slovák. Miluje humor a rád baví lidi, protože humor léčí. 

Tomáš Hucík. Je tak mladý, že místo „Tatínek vám vyhlásí válku“ o sobě tvrdí, že je ekvivalentem "Můj táta vás zažaluje!"

Jakub Glos – komik, šéfkuchař, žije v Brně a je na to pyšnej. Ano, v TOM městě, kde si hlavně před návštěvou nezapomeňte vyřídit očkování proti malárii a asijská víza.

Nikola Džokič - váš oblíbený Srb, nikdy kladivo. Barový myslitel, playboy v důchodu a notorický sběrač průserů. Jeho stand-upy jsou přesné a jemné jako dobře vychlazená rakije. Nebo rána nožem.

Jiří Jakima - Nastojáka, Comedy club, Muži o ženách v divadle Hybernia, herec, scénárista, režisér, milovník brambůrků, žabky jsou tanga na nohy…

-------

Pobavíte se a zároveň pomůžete dobré věci, protože výtěžek poputuje dobročinné organizaci Dnes pomáhám, která jej rozdělí mezi vážně nemocné děti z projektu Jedna se počítá a také něco pošle do psího hospicu Dejte nám šanci.

Za Dnes pomáhám stojí skupinka holek, který nejsou zdaleka tak zábavný jako parta, na kterou se můžete těšit, ale pomáhají ve volným čase a snaží se dělat život pár rodinám a také potřebným zařízením o něco lepším. 

Více o účinkujících si přečtete níže v detailních informacích. Těšíme se na Vás!

Pořadatel