Standup pro lepshee zítřky
SHOW / VYSTOUPENÍ / Stand-up / Talk show

Standup pro lepshee zítřky

čtvrtek 6. června od 19:00
Zoner Bobyhall, Brno
Vstupenky
od 400 do 750
prodej do 5. června

O akci

Připojte se k večeru plnému smíchu. Představí se parta komiků, jakou Brno ještě nevidělo! Jsou skvělí? Patrně. Jsou nekorektní? Určitě. Víte, co od nich můžete čekat? Rozhodně ne. 

Tak na co čekáte? Nachystejte si pasy a vyražte do Brna.

------

Pobavíte se a zároveň pomůžete dobré věci, protože výtěžek poputuje dobročinné organizaci Dnes pomáhám, která jej rozdělí mezi vážně nemocné děti z projektu Jedna se počítá a také něco pošle do psího hospicu Dejte nám šanci.

Za Dnes pomáhám stojí skupinka holek, který nejsou zdaleka tak zábavný jako parta, na kterou se můžete těšit, ale pomáhají ve volným čase a snaží se dělat život pár rodinám a také potřebným zařízením o něco lepším. 

Více o účinkujících si přečtete níže v detailních informacích. Těšíme se na Vás!

Vystupující

Tony Afročech - komik ze street comedy, který do jejích řad přináš ten pravý černý humor. Svými neotřelými vtipy si dělá legraci nejen sám ze sebe, ale hlavně ze svého okolí, kamarádů a samozřejmě i z těch nejbližších. 

Tigran Hovakimyan - Tigranovo vášní je drahé oblečení a jablko na telefonu. I proto je v teplákovce uvidíte zřídka. Jeho arménsko-český standup na pódium přinese spoustu vtipu a šarm, který zaplaví celý sál. 

Ondřej Pech - jako malý chtěl být Ondra forenzním specialistou, a tak ho rodiče raději poslali do světa dělat legraci. On si ale svou cestu našel a svůj vtip napěchoval až po okraj psychologií a občasnou psychopatií. Můžeme zaručit, že jeho vystoupení buď vyřeší všechny Vaše problému nebo způsobí spoustu dalších. 

Barbora Köttová zahřeje na duši i srdci svým barvitým popisem všech problémů světa, které ji kdy potkaly. Z vlastní zkušenosti totiž ví, že nic člověka nerozesměje tolik, jako cizí neštěstí.

Mikoláš "Big Daddy Mikky" Trkal - je český komik, anti-influencer, rebelant a diktátor. Věří v supremaci lásky nad nenávistí, že brokolice je nejlepší zelenina, která je nenáviděna neprávem. Jo, a psi jsou lepší než kočky! 

Zdeněk Hruška - komik z uskupení "Vtípečky se zelím", který žánr stand-up tak úplně nepochopil. Až uvidíte, tak pochopíte, Řídí se heslem: Dokud existuje smích, žijeme. 

Libor Macháček - Libora znáte z vystřižených záběrů pořadu Comedy Club. Do stand-upu ho dohnala finanční tíseň, protože ho nenapadlo nic lepšího než vystudovat politologii a pak experimentovat OnlyFans. Tento promyšlený plán z nějakého nepochopitelného důvodu zkrachoval, a tak je tady. 

Daniel Martinek - skromný člověk, Slovák a amatárský politolog. Miluje humor, bojí se medvědů a i přes jeho vyhazov z Linky bezpečí věří, že svým humorem dokáže léčit. 

Tomáš Hucík - tak mladý, že místo „Tatínek vám vyhlásí válku“ o sobě tvrdí, že je ekvivalentem "Můj táta vás zažaluje!" Tomáš má (zatím) na kontě přesně nula vyhraných soudních sporů, a atak je jeho jedinou nadějí smích publika a obdiv žen s pochybným smyslem pro humor. 

Jakub Glos – komik a šéfkuchař v jednom, což má k sobě blíže, než by se mohlo na první pohled zdát. Žije v Brně a je na to hrdý, což nechápou jeho kamarádi, rodina a ani manželka. Má rád vtipy, které bolí a svého psa. 

Nikola Džokič - váš oblíbený Srb, nikdy kladivo. Barový myslitel, playboy v důchodu a notorický sběrač průserů. Jeho stand-upy jsou přesné a jemné jako dobře vychlazená rakije. Nebo rána nožem.

Jiří Jakima - Nastojáka, Comedy club, Muži o ženách v divadle Hybernia, herec, scénárista, režisér, milovník brambůrků, žabky jsou tanga na nohy…

Pořadatel