United Slaytes Vol. 2
SHOW / VYSTOUPENÍ / Tanec – Moderní

United Slaytes Vol. 2

úterý 30. dubna od 20:00
P.M. Club & Cocktail Music Bar, Praha
Vstupenky
Cena 390
konec prodeje jeden den

O akci

Rok se s rokem sešel a Dima se opět chystá na léto vypadnout z Česka! Jelikož první ročník United Slaytes byl opravdu nezapomenutelný, letos to musíme udělat znovu. Tentokrát na to ale nebude Dima sama! Na stage se k ní připojí její drag sisters Fatale Vanity a Melancholia Blackbile.

Opět se setkáme v prostorném a krásném P.M. Clubu, kde vám celou noc bude hrát legendární DJ Whitecat. Těšit se můžete na noc plnou amerických bangerů, energetických ale i dojemných vystoupení, soutěží, tance a drinků. 

Téma druhého ročníku United Slaytes je nejen USA (logicky) ale celá show bude pojata jako cesta letadlem do Spojených států. Zahájime vzletem a bezpečnostním videem od našich stewardek a zakončíme přistáním. Všichni jste cestující první třídy a dostanete nejlepší palubní zážitek ever!!! 

Dresscode: Red, white, blue is in the skyyyy

United Slaytes je večer hlavně pro ty, kteří jsou unaveni z místa ve kterém jsou a chtějí alespoň na jednu noc utéct, nebo řekněme uletět z reality.  Pořád budeme sice na území České republiky, mentálně ale budeme daleko za oceánem. Vítejte na palubě!

Více informací

Vstup 15+ (15-17 let = odlišná páska)

Akce je sice v úterý, ale ve středu je státní svátek <3

Pořadatel