Ludovico Einaudi Music | Pardubice
KONCERT / Hudba – Klasika, Pop

Ludovico Einaudi Music | Pardubice

pátek 31. května od 19:00
DK Dukla, Pardubice
Vstupenky
Cena 590 Zobrazit ceny
prodej do 31. května

Přízemí / zóna I

Základní cena 590 Kč

Přízemí / zóna II

Základní cena 590 Kč

O akci

Nenechte si ujít nezapomenutelný večer krásné hudby, kde zazní melodie jednoho z nejlepších pianistů a skladatelů na světe, Ludovica Einaudioho v podání geniálního českého klavíristy Jana Schulmeistera.

Einaudi je známý svými jednoduchými, ale strašidelně krásnými minimalistickými díly pro klavír a ohromující filmovou hudbou.
Za téměř třicet let své činnosti vydal řadu alb, která se dostala na přední příčky poslechovosti, vyprodává nejprestižnější koncertní sály po celém světě a jeho hudba zazněla v mnoha slavných filmech (Nedotknutelní, Doktor Živago, To je Anglie, Nomadland a další).

Jan Schulmeister patří mezi nejmladší členy PETROF Art Family. Hře na klavír se věnuje od svých pěti let. Do těchto dní má na svém kontě přes 30 vítězství a mimořádných ocenění z domácích i mezinárodních soutěží napříč Evropou.. Přijal též pozvání na účinkování v rámci významných hudebních festivalů, například Pražské jaro a Smetanova Litomyšl. Koncertuje nejen na českých, ale i zahraničních pódiích (Švýcarsko, Velká Británie, Itálie, Rakousko, Severní Makedonie)