Adela Mede + Natálie Pleváková
KONCERT / Hudba – Ambient, Elektronika, Experimentální

Adela Mede + Natálie Pleváková

čtvrtek 16. května od 20:00
Kafara, Brno
Vstupenky
od 210 do 250 Zobrazit ceny
prodej do 16. května

Základní vstupenka

Základní cena 210 Kč Koupit

Rád/a podpořím i pořádající prostor

Základní cena 250 Kč Koupit

O akci

ADELA MEDE

Adela Mede je slovensko-maďarská umělkyně a skladatelka experimentální elektronické hudby. Ve své tvorbě zkoumá intimitu a duchovní růst prostřednictvím minimalistických zvukových ploch. Zajímá se o využití vokálů a jejich snoubení s technologiemi ve studiu i naživo, stejně jako o vzdělávání o významu hudby v naší společnosti. 

Právě dokončila studium populární hudby na Goldsmiths University of London, kde strávila 3 roky učením se o různých odvětvích a diskurzech populární hudby spolu s talentovanými vrstevníky a renomovanými profesionály.

Její hudba se snaží začlenit tři jazyky, kterými mluví (angličtinu, slovenštinu, maďarštinu).

NATÁLIE PLEVÁKOVÁ

Natálie Pleváková (*1990, Vsetín) je absolventkou Janáčkovy akademie v Brně v oboru Multimediální kompozice. Ve své tvorbě se zabývá zkoumáním východisek elektronické hudby v současnosti a reflektuje její pozici v post-digitální sféře. V její práci rozeznáváme překrývání či prostupování různorodých médií, které komponuje ji vlastním, označovaným často jako chaotickým, digitálním narativem.

Natálie je dramaturgyní festivalu Sanatorium Sonorum a dlouhodobou spolupracovnicí Studia Hrdinů při komponování do divadelních představení, ale i jiných projektů jako je například ceremoniál Česko-německé novinářské ceny.