Předprodej byl ukončen

Slavnostní zahájení Jeden svět Brno
KINO / PROJEKCE / Film

Slavnostní zahájení Jeden svět Brno

čtvrtek 21. března od 18:00
Fléda, Brno

O akci

Připojte se k nám a buďte součástí jubilejního 25. ročníku festivalu Jeden svět na jeho úžasném zahájení! Užijte si nezapomenutelný večer plný inspirace, diskusí a kulturního bohatství, kterým festival každoročně obohacuje naši společnost.

Jeden svět je dnes největším festivalem svého druhu na světě. Festival je už více než čtvrt století neodmyslitelnou součástí působení společnosti Člověk v tísni. Od svého vzniku v roce 1999 přináší domácímu publiku dokumentární filmy o lidských právech z celého světa, které se promítají v desítkách měst po celé republice a také na českých základních a středních školách.

Datum: Čtvrtek 21. 3. 2024

Místo konání: Fléda, Brno

 

Jak a kdy naplno zahájíme festival?

- 16:30: Rozehřátí  Šuplig blešák a Brno Tiskne

- 18:00: Slavnostní zahájení

- 18:20: Talks se zástupkyněmi Moderní sebeobrany, Spondei, ProFem a Pod svícnem

- 18:35: Promítání zahajovacího filmu "Proti Větru"

- 20:15: Debatní panel s hostkami Terezou Vytlačilovou, bývalá atletka, aktivní fotbalistka, která zažila sexuální násilí a Adélou Hořejší, advokátkou obětí Dominika Feriho a hostem Pavlem Houdkem, autorem bestselleru Moderní sebeobrana. 

- 20:45: Raut

- 21:00: Koncert Vesna

- 21:30: Koncert Zelené koule

 

Zahajovací film: Proti větru (Tack) Snímek zaznamenává soudní řízení v případu znásilnění řečké sportovkyně jejím trenérem. Život olympioničky a jachtařky světových rozměrů navždy nabere jiný směr.

 

Přijďte oslavit 25. narozeniny dokumentárního festivalu Jeden svět na jeho zahájení. Přátelská cena 250 Kč jako dar k našim 25. narozeninám vám zajistí skvělou zábavu, inspirativní projekci a debatu a mnoho dalšího!

 

Pro fanoušky festivalu Jeden svět, kteří si nemohou dovolit standardní vstupné na zahájení, nabízíme vstup za cenu běžné projekce 140 Kč. Chceme, aby každý mohl být součástí oslav našich 25 let a inspirativního zahájení festivalu.

Další akce pořadatele

Fanfare Ciocărlia - 12. května od 20:30, Fléda, Brno

Max Cooper (UK) LIVE 3D/AV - 16. května od 20:00, Fléda, Brno

FVCK KVLT + Dušan Vlk - 4. května od 20:00, Fléda, Brno

Sunnbrella - 4. června od 19:00, Fléda, Brno

Mudhoney - 19. září od 20:00, Fléda, Brno

Pořadatel