Hvězdný den 2024
KONFERENCE / KONGRES / Osobní rozvoj

Hvězdný den 2024

sobota 1. června od 9:45
Klub U Boudů, Praha
Vstupenky
od 444 do 500 Zobrazit ceny
prodej do 1. června

Základní vstupenka

Základní cena 500 Kč Koupit

Pouhý videozáznam

Základní cena 444 Kč Koupit

O akci

Vážení přátelé,
děkujeme Vám za zájem a důvěru, které jste nám projevili v předchozích čtyřech ročnících Hvězdného setkání. V rámci naší facebookové skupiny Československé astrologické fórum pořádáme koncem května po čtvrté setkání nás, příznivců astrologie, které bude obsahovat tentokrát již čtyři přednášky, panelovou diskusi a především příležitost se po roce opět vidět osobně. 

Témata přednášek: 
Antonín Baudyš: Jeden dům, dvě znamení
Brtková Alena: Překonání kritického
Hřebíček Robert J.: Esence planet
Jiří Kubík: Zodiacal releasing (Uvolnění z vlivu znamení)


Rámcově můžete počítat s tímto programem:
1. První přednáška 10-11 hodin
2. Pauza na první kávu, rozhovor na čerstvém vzduchu apod. :-)
3. Druhá přednáška 11.20-12.20 hodin
4. Oběd do 14 hodin
5. Třetí přednáška 14-15 hodin
6. Pauza na rozhovory, 15-15.20
7. Čtvrá přednáška 15.20-16.20
7. Panelová diskuse 16.40-17.45 hodin

Celodenní vstupné je 500 Kč.

Dataprojekce powerpointových prezentací je zajištěna, kompletní audio a videozáznamy dostanou účastníci setkání k dispozici na e-mail.
Vstupenky prodáváme pomocí služby smsticket.cz, účastníci budete mít svoji vstupenku buď vytištěnou anebo ve Vaší mobilní applikaci smsticket.
V případě jakýchkoliv dotazů se neváhejte obrátit na mne, jakožto pořadatele akce.
Antonín Baudyš, 608.223.223, baudys@gmail.com


Mgr. Jiří Kubík MBA
Lektorem a poradcem od roku 1999, rozvíjí své aktivity zejména v Plzni a na fb skupině ČSAF. Jinak pracuje jako právník na magistrátě města Plzně. Je známým popularizátorem klasických a antických technik výkladu. 

RNDr. Alena Bratková
Vzděláním geofyzička, od konce 90. let astroložka a homeopatka. Provozuje školu Moderní a lékařské astrologie. Její specializací je pochopení vztahu mezi lidským tělem a psychikou.

Mgr. Robert Jan Hřebíček
Adeptem astrologie od 2013, čerpal z kurzů praktické astrologie Aleny Bratkové a středověké astrologie Roberta Zollera. Zabývá se zejména studiem a testováním pokladů tradiční astrologie.

Bc. Antonín Baudyš jr.
Po studium teologie, filozofie a religionistiky se začal věnovat poradenské astrologii a vzdělávání, společně s kolegy a svým otcem. Žil střídavě v zahraničí, je viditelný skrze youtube. 

ANOTACE PŘEDNÁŠEK

Antonín Baudyš: Dvě znamení v jednom domě

Antonín představí jeden za základních prognostických nástrojů, střídání znamení uvnitř jednoho domu. Lze tímto způsobem prakticky od narození tušit jak a kam se boudou vyvíjet jednotlivé oblasti života člověka, ve spolupráci s první a druhým vládcem domu a jejich vazbou. 

Alena Bratková: Překonání kritického aneb nebojme se strašáků

Role astrologa při výkladu negativních aspektů a tranzitů. Co říci klientovi, pokud vidíme indicie k vážným problémům včetně rizika onemocnění. Jak zmírnit tento vliv, jaká  preventivní opatření můžeme navrhnout, aby se dopad negativních konstelací eliminoval.

Robert Hřebíček: Esence planet jako esence výkladu
V současné době astrologie zažívá nárůst zájmu o své tradiční formy. Tradičním klíčem k výkladu bývaly esence nebo též hodnosti planet. Představíme si je tak, aby nebyly jen starým haraburdím školometského počítání nebo strašákem protikladů dobře vs. špatně. Tradiční esence planet mohou velmi obohatit i moderní výklad. Soustředíme se hlavně na ty méně známé, pod nimiž už si většinou nedovedeme představit mnoho konkrétního: triplicity, hranice a tváře planet. A uvidíme, že např. planeta ve své hranici není vůbec prázdný nebo abstraktní pojem, ale naopak nám může o sobě mnohé prozradit.

Jiří Kubík: Uvolnění z vlivu znamení
Zodiacal Releasing (Uvolnění z vlivu znamení) je technika chronokratorů, vládců času, která byla objevena v Antologii Vettiuse Valense. Je považována za nejdůležitější techniku vládců času. Moment tzv. uvolnění z vlivu znamení ukazuje osudové předěly v životě člověka, jak si ukážeme na horoskopech Václava Havla, Alžběty II. a dalších příkladech.

 


Toto byly témata předchozích ročníků:

Videa lze zpětně objednat, cena je vždy 444 Kč za jeden ročník, každý ročník obsahuje 4 přednášky. Panelovou diskusi nenahráváme, je to bonus pro prezenční účastníky. Přednášky lze objednat i jednotlivě, 190 Kč za jednu. baudys@gmail.com, whatsapp +420.608.223.223.

2023

Radek Douša: Pluto ve Vodnáři
Martin Bašťák Duráň: Profekce krok za krokem
Jiří Kubík: Lunární fáze
Antonín Baudyš: USA vs. Čína

2022
Antonín Baudyš: Masaryk a Beneš
Jiří Kubík: Profekce v příběhu V. Havla
Pavel Turnovský: Astrologie mlčenlivá
Marie Košťál Bernátová: Aplikace horoskopu na realitu

2021
Jiří Kubík: Doprovod planet
Eva Prokešová: Emoce jako semafor rozhodování
Antonín Baudyš: Horoskop Covid-19

2020
Antonín Baudyš: Karel IV.
Jiří Kubík: Helénská astrologie

 

Více informací

Oběd si hradíte sami, není v ceně vstupenky!
Na výběr bude kuřecí řízek anebo smažený květák, pokaždé s bramborem. 
Je třeba předem oznámit kuchaři počet porcí, s dovolením vás obešlu před akcí, kdo si oběd u mne objednáte do 23. května, máte jej zajištěný. Pro pozdější objednávky nemohu oběd garantovat, byť se budu snažit, aby dostali všichni.

Doprava na místo je velice snadná vlakem.