Předprodej byl ukončen

Hvězdný den 2024
KONFERENCE / KONGRES / Osobní rozvoj

Hvězdný den 2024

sobota 1. června od 9:45
Klub U Boudů, Praha

O akci

Vážení přátelé,
děkujeme Vám za zájem a důvěru, které jste nám projevili v předchozích čtyřech ročnících Hvězdného setkání. V rámci naší facebookové skupiny Československé astrologické fórum pořádáme koncem května po čtvrté setkání nás, příznivců astrologie, které bude obsahovat tentokrát již čtyři přednášky, panelovou diskusi a především příležitost se po roce opět vidět osobně. 

Témata přednášek: 
Antonín Baudyš: Jeden dům, dvě znamení
Brtková Alena: Překonání kritického
Hřebíček Robert J.: Esence planet
Jiří Kubík: Zodiacal releasing (Uvolnění z vlivu znamení)


Rámcově můžete počítat s tímto programem:
1. První přednáška 10-11 hodin
2. Pauza na první kávu, rozhovor na čerstvém vzduchu apod. :-)
3. Druhá přednáška 11.20-12.20 hodin
4. Oběd do 14 hodin
5. Třetí přednáška 14-15 hodin
6. Pauza na rozhovory, 15-15.20
7. Čtvrá přednáška 15.20-16.20
7. Panelová diskuse 16.40-17.45 hodin

Celodenní vstupné je 500 Kč.

Dataprojekce powerpointových prezentací je zajištěna, kompletní audio a videozáznamy dostanou účastníci setkání k dispozici na e-mail.
Vstupenky prodáváme pomocí služby smsticket.cz, účastníci budete mít svoji vstupenku buď vytištěnou anebo ve Vaší mobilní applikaci smsticket.
V případě jakýchkoliv dotazů se neváhejte obrátit na mne, jakožto pořadatele akce.
Antonín Baudyš, 608.223.223, baudys@gmail.com


Mgr. Jiří Kubík MBA
Lektorem a poradcem od roku 1999, rozvíjí své aktivity zejména v Plzni a na fb skupině ČSAF. Jinak pracuje jako právník na magistrátě města Plzně. Je známým popularizátorem klasických a antických technik výkladu. 

RNDr. Alena Bratková
Vzděláním geofyzička, od konce 90. let astroložka a homeopatka. Provozuje školu Moderní a lékařské astrologie. Její specializací je pochopení vztahu mezi lidským tělem a psychikou.

Mgr. Robert Jan Hřebíček
Adeptem astrologie od 2013, čerpal z kurzů praktické astrologie Aleny Bratkové a středověké astrologie Roberta Zollera. Zabývá se zejména studiem a testováním pokladů tradiční astrologie.

Bc. Antonín Baudyš jr.
Po studium teologie, filozofie a religionistiky se začal věnovat poradenské astrologii a vzdělávání, společně s kolegy a svým otcem. Žil střídavě v zahraničí, je viditelný skrze youtube. 

ANOTACE PŘEDNÁŠEK

Antonín Baudyš: Dvě znamení v jednom domě

Antonín představí jeden za základních prognostických nástrojů, střídání znamení uvnitř jednoho domu. Lze tímto způsobem prakticky od narození tušit jak a kam se boudou vyvíjet jednotlivé oblasti života člověka, ve spolupráci s první a druhým vládcem domu a jejich vazbou. 

Alena Bratková: Překonání kritického aneb nebojme se strašáků

Role astrologa při výkladu negativních aspektů a tranzitů. Co říci klientovi, pokud vidíme indicie k vážným problémům včetně rizika onemocnění. Jak zmírnit tento vliv, jaká  preventivní opatření můžeme navrhnout, aby se dopad negativních konstelací eliminoval.

Robert Hřebíček: Esence planet jako esence výkladu
V současné době astrologie zažívá nárůst zájmu o své tradiční formy. Tradičním klíčem k výkladu bývaly esence nebo též hodnosti planet. Představíme si je tak, aby nebyly jen starým haraburdím školometského počítání nebo strašákem protikladů dobře vs. špatně. Tradiční esence planet mohou velmi obohatit i moderní výklad. Soustředíme se hlavně na ty méně známé, pod nimiž už si většinou nedovedeme představit mnoho konkrétního: triplicity, hranice a tváře planet. A uvidíme, že např. planeta ve své hranici není vůbec prázdný nebo abstraktní pojem, ale naopak nám může o sobě mnohé prozradit.

Jiří Kubík: Uvolnění z vlivu znamení
Zodiacal Releasing (Uvolnění z vlivu znamení) je technika chronokratorů, vládců času, která byla objevena v Antologii Vettiuse Valense. Je považována za nejdůležitější techniku vládců času. Moment tzv. uvolnění z vlivu znamení ukazuje osudové předěly v životě člověka, jak si ukážeme na horoskopech Václava Havla, Alžběty II. a dalších příkladech.

 


Toto byly témata předchozích ročníků:

Videa lze zpětně objednat, cena je vždy 444 Kč za jeden ročník, každý ročník obsahuje 4 přednášky. Panelovou diskusi nenahráváme, je to bonus pro prezenční účastníky. Přednášky lze objednat i jednotlivě, 190 Kč za jednu. baudys@gmail.com, whatsapp +420.608.223.223.

2023

Radek Douša: Pluto ve Vodnáři
Martin Bašťák Duráň: Profekce krok za krokem
Jiří Kubík: Lunární fáze
Antonín Baudyš: USA vs. Čína

2022
Antonín Baudyš: Masaryk a Beneš
Jiří Kubík: Profekce v příběhu V. Havla
Pavel Turnovský: Astrologie mlčenlivá
Marie Košťál Bernátová: Aplikace horoskopu na realitu

2021
Jiří Kubík: Doprovod planet
Eva Prokešová: Emoce jako semafor rozhodování
Antonín Baudyš: Horoskop Covid-19

2020
Antonín Baudyš: Karel IV.
Jiří Kubík: Helénská astrologie

 

Více informací

Oběd si hradíte sami, není v ceně vstupenky!
Na výběr bude kuřecí řízek anebo smažený květák, pokaždé s bramborem. 
Je třeba předem oznámit kuchaři počet porcí, s dovolením vás obešlu před akcí, kdo si oběd u mne objednáte do 23. května, máte jej zajištěný. Pro pozdější objednávky nemohu oběd garantovat, byť se budu snažit, aby dostali všichni.

Doprava na místo je velice snadná vlakem.

Další akce pořadatele

Seminář partnerských horoskopů - 7. září od 10:00, Avati.cz, Praha