Předprodej byl ukončen

THRONE (IT) | MOONSTONE (PL)
KONCERT / Hudba – Metal

THRONE (IT) | MOONSTONE (PL)

čtvrtek 25. dubna od 19:00
Yacht club , Brno

O akci

Tento večer bude velká jízda dámy a pánové!

Throne společně s Moonstone vyrážejí na tour a svoji jedinou zastávku v ČR si odehrají právě na Yachtu!

Více informací

THRONE

Dobří holubi se vracejí! Kdo měl tu čest minulý rok tak ví o kom je řeč. Takhle italská pětice se dala dohromady před více jak deseti lety a jde to na jejich tvorbě znát. Očekávat od nich můžeme ostré riffy, které dotvářejí jejich typickou silnou temnou a hutnou sludge hradbu s prvky stoneru.

Své první album "Avoid the Light" vydali u Moonlight records zatímco poslední album "Consecrates" z roku 2017 vyšla u Black Bow records. My máme radost že

https://thronesludge.bandcamp.com/album/avoid-the-light

https://www.facebook.com/thronesludge

MOONSTONE

Krakovští Moonstone vás zahrnou přívalem hypnotických kytarových riffů, hutný basy a zběsilých bicích v doprovodu řvoucích vokálů jak se na stoner/doomovou kapelu sluší a patří. Jejich stejnojmenné debutové album vydali v roce 2019, a jejich poslední deska vyšla minulý rok. A jak sami říkají: Don’t miss the fucking trip. Doporučujeme naposlouchat tuto lahůdku.

https://linktr.ee/moonstone.doom

BESTIAL PENGUIN

Že je vám jejich jméno povědomé? Tito brňáci nejsou na scéně žádní nováčci, vždyť to hrnou něco přes třicet let! A i když o sobě nedávali delší dobu vědět, tak se nyní vrací v plné síle a s novým materiálem. Čeká nás elektronická dyspotie s kytarovou entropií. Přijďte si vychutnat návrat tučňáků z jejich hybernace!

https://bandzone.cz/bestialpenguin

https://www.facebook.com/bestialpenguin

N0010000!

Kdo nezná toto brněnský specifický uskupení jako by v Brně nechodil na koncerty! Je zbytečné si před jejich koncertem čistit uši, tito kulišáci totiž rozvibrujou i nedopitý půllitr u zvukaře. Instrumentální drum’n’bass’n’bass’n’bass který míchá math rock a noise rock, hrušky s babkama, melodie a parodie, Bacha a Vlacha. Pohádcore pro lidi, co mají rádi psy a dodávky.

http://www.landmine.cz/kapely/n00100000/

Start: 19:00 (začínáme na čas!)

Další akce pořadatele

GRIEF CIRCLE (PL) | NACHTTANTE - 16. května od 20:00, Yacht club , Brno

Pořadatel

Yacht - student & music club