Předprodej byl ukončen

Pohřební kapela - křest klipu, host Circus Problem
KONCERT / Hudba – Folk / Country, Worldmusic

Pohřební kapela - křest klipu, host Circus Problem

čtvrtek 1.10.2015 od 19:30
La Fabrika, Praha

O akci

Pohřební kapela pokřtí svůj první oficiální videoklip, a to ve velkém! Jako host zahraje kapela Circus Problem, večerem provede Ladislav Čumba. Budou hosté, bude kino, bude překvapení a hlavně se bude tančit a veselit!

 

 

Pohřební kapela

Vystoupila např. s Bobanem Markovičem nebo Balkan Beat Box, také na festivalech v zahraničí -  v Dublinu, Manchesteru, Wroclawi nebo Bratislavě. Z českých festivalů stojí za zmínku např. Mighty Sounds, Trutnov, Sázava fest či United Islands. Také nezapomeňme na živé hraní v České televizi nebo ve studiu Radia 1.

Veselejší kapelu si na pohřeb v současné době objednat nemůžete. Chmury českých lidovek totiž nakopává takovým množstvím energie, které tu a tam nebožtíka doslova zdvihá z rakve. Vzpomeňte na balkánské turbo dechovky, vzpomeňte na šílenství, které na parketu dokážou rozpoutat některé klezmer spolky. Pohřební kapela ke zhypnotizování publika používá podobné ingredience, takže není divu, že sama sebe zasazuje do škatulky „urban folkcore“ alias „lidový crossover“. Na tenhle koncert můžete v klidu vyrazit jak ve smutečním obleku, tak v montérkách. Obě varianty jsou správné.

 

Circus Problem

Neobvyklý nováček na české hudební scéně. Kombinací balkánské lidové hudby, diskotékového beatu a laciného popu si již získali mnoho fanoušků. Takto by se dal charakterizovat hudební styl vzkvétající kapely Circus problem. Už jen ten název svědčí , že tvář tohoto uskupení bude poněkud bláznivého charakteru. Circus problem vznikl na podzim roku 2012.

Za sebou má již řadu pouličních vystoupení, klubových koncertů, oslav či privátních večírků a něco málo těch festivalů. Během svého působení kapela sklidila úspěchy i na zahraniční hudební scéně, jako např. Francie, Irsko, Švýcarsko a Německo. Momentálně vydávají své první autorské cd s názvem “Born not typical”.