Předprodej začne 1. června v 8:00

Pam Rabbit +  Slza
KONCERT / Hudba – Pop

Pam Rabbit + Slza

pátek 30. srpna od 20:00
Náměstí Míru (dolní část), Svitavy
Vstupenky
Cena 100

O akci

Pam Rabbit

Pam Rabbit je česká zpěvačka a autorka s arménskými kořeny, která nemá problém s lehkostí a humorem sobě vlastním tvořit v českém i anglickém jazyce. Do povědomí veřejnosti se dostala nejen svou účastí v národním kole Eurovize, ale i osobitou a neotřelou hudbou, která přináší do české pop music svěží vítr. To dokázala nejen na svém debutovém EP Mom, I’m Lost, s nímž se dostala do nejužší nominace prestižních hudebních Cen Anděl. Z debutu pochází také její největší hity jako Ve Starym Dome nebo We’re All Gonna Fly, na kterém spolupracovala s Benem Cristovao. Na kontě má Pam Rabbit i spolupráci s kapelou Slza na tracku Padám, nebo s HILLSL 97 na písni Ona To Ví.

Aktuálně nejvýraznější písní známou i z rádiového éteru je píseň stuck in the cloud, kterou Pam Rabbit živě představila v rámci show Cen Anděl 2022.

Na podzim 2023 vydala album „I LOVE THE INTERNET“, které v lednu 2024 pokřtila ve vyprodaném pražském Lucerna Music Baru a odjela vyprodané halové turné jako support kapely Mirai. Aktuálně se připravuje na svoji největší show v pražském klubu Roxy, kde vystoupí v říjnu 2024.

 

SLZA

Kapela SLZA se na české popové hudební scéně pohybuje již od roku 2014, kdy se prosadila s megahitem Lhůta záruční, který kapele přinesl i nominace na Ceny Anděl. Duo Petr Lexa a Lukáš Bundil vydalo v roce 2015 multiplatinové debutové album Katarze, z něhož se písně Celibát, Katarze, Fáze pád či Lhůta záruční staly megahity a obsadily první příčky domácích rádiových hitparád. Kapela následně absolvovala vyprodané koncertní turné ve velkých sálech po celé ČR. V následujících dvou letech se SLZA stala vítězem Českého Slavíka v kategoriích Objev roku a Hvězda internetu, Petr Lexa a Lukáš Bundil vyhráli Hudební ceny Evropy 2, anketu žebřík i Utubering Awards za nejpopulárnější kapelu.

V roce 2017 SLZA vydala druhé, rovněž platinové album Holomráz, z něhož se stejnojmenná píseň dostala do TOP 10 radio chart a na YouTube nasbírala přes 17 milionů zhlédnutí. Obdobně si vedl i duet s Celeste Buckingham Na srdci – nejposlouchanější skladba kapely vůbec.

V roce 2020 vydala kapela SLZA své třetí album se symbolickým názvem 3, kterým otevřela novou etapu své tvorby i spolupráci se zahraničními producenty. Hity jako Paravany, 4 Ráno, Žár či Fotky navázaly na úspěchy předchozích hitů a dosáhly milionových streamů na Spotify i úspěchů v rádiích. Jedním z posledních hitů Bouře, se kapela otevřela novým vlivům, oslovuje nové fanoušky a více se zabývá obsahovou složkou, aniž by rezignovala na hitový potenciál.

Albem Monodrama z roku 2023 kapela pokračuje v kreativní otevřenosti a ukázala, že se nebojí ani netradičních spoluprací.

 

V případě velmi nepříznivého počasí se koncert uskuteční v KC Fabrika.

Vystupující

Pam Rabbit (CZ) – web / insta Slza (CZ) – web

Obecné informace:

Jako první vystoupí od 20:00 Pam Rabbit a po ní (cca od 22:00) skupina Slza.

Vstupné: 100 Kč (Děti do deseti let mají vstupné zdarma.)

Vstupenky zakoupíte v síti SMSTicket nebo v recepci KC Fabrika (Wolkerova alej 92/18, Svitavy) a také na místě, v den konání koncertu od 19:00 u všech vstupů.

Předprodej vstupenek bude zahájen 1. 6. 2024.

 

Vstupenky si budete moci zakoupit u hlavního vstupu, který bude poblíž Městského informačního centra (možnost bezkontaktní platby), u bývalé prodejny O2 a také u Ottendorferovy knihovny. Uličky od Máchovy a Wolkerovy aleje budou uzavřené, proto ke vstupu na koncert využijte hlavní bránu od Městského infocentra nebo spodní část náměstí u bývalé prodejny O2 a také vstup u Ottendorferovy knihovny.

 

Náměstí (od Ottendorferovy knihovny až po Městské informační centrum) bude z důvodů zvukové zkoušky kapel uzavřeno od 18:00 do 19:00 a mimo rezidentů nebude nikomu umožněn vstup.

 

Po dobu koncertu budou otevřené veřejné WC v ulici Pod věží a také k dispozici mobilní toalety poblíž bývalé hospody U Rumpála. Proto si u sebe ponechejte vstupenku, kterou dostanete po zaplacení vstupného. Bude vám sloužit jako doklad pro návrat z WC zpět na koncert.

Pořadatel

Středisko kulturních služeb města Svitavy

www.kultura-svitavy.cz