Perfektní dny v Hranicích
DIVADLO / Představení – Činohra

Perfektní dny v Hranicích

pondělí 2. prosince od 19:00
Divadlo Stará střelnice, Hranice
Vstupenky
od 550 do 590 Zobrazit ceny
prodej do 2. prosince

Přízemí

Základní cena 590 Kč

Balkon vlevo

Základní cena 550 Kč

Balkon střed

Základní cena 570 Kč

Balkon vpravo

Základní cena 550 Kč

O akci

Romantická komedie nejen o ženách a nejen pro ženy...

Úspěšná kadeřnice Barbs má na první pohled úplně všechno: prosperující firmu, popularitu, exkluzivní byt, přátele a pečlivou matku. Ovšem jedno jí chybí - nějak nestihla mít dítě a zbývá jí posledních pár let, kdy se to musí podařit. Jenže manželství se jí rozpadlo, nejbližší přítel je homosexuál a potencionální otcové z nejrůznějších důvodů selhávají. Barbs si připadá absolutně nenaplněná. K čemu je žití na vysoké noze, když na vás v obrovském bytě nikdo nečeká?

Na co máte spoustu peněz, když je nemáte s kým utrácet? A co teprve, když je vám 40 a biologické hodiny bijí jako o závod? Lov na kvalitního dárce spermatu se pro ni pomalu ale jistě stává prioritou a posedlostí. Romantická a svižná komedie, která netradičním způsobem ironizuje (anti)feministická klišé. Hra Perfect days je vtipným důkazem toho, že život pro nás vždy chystá něco úplně jiného, než si plánujeme.

Hraji: Lenka Vlasáková, Jan Dolanský, Jan Dolanský, Petra Jungmanová, Dana Syslová / Eva Lecchiová, Jan Hofman, Vilém Udatný

Pořadatel