Bohemian Cabaret v Salsita The Club
DIVADLO / Burlesque / Kabaret

Bohemian Cabaret v Salsita The Club

pátek 10. května od 20:30
Salsita The Club, Praha
Vstupenky
Cena 790
konec prodeje 11 dní

O akci

Bohemian Burlesque přichází s další sezónou jedinečných show a vrací se do prostoru, kde v roce 2017 měli pravidelné měsíční show pod jeho minulým názvem Klub Uhelna. Nyni pod názvem Salsita The Club si tento hipsterky klub s designovým nábitkem a dekoracemi užijete spolu s barem a uvolněnou atmosférou, která se na burlesku perfektně hodí. 

Akce je tradiční kabaretní a burlesque show z dílny produkce Bohemian Burlesque Angelicy G. L’Amour, která působí na českém trhu již 10 let  a soustředí se na kvalitní a pestré show s mnoha zahraničními hosty. Jak je u této produkce dobrou tradicí, každá show je jiná a originální, diváky vždy čeká nová sestava vystupujících a nových čísel z rozsáhlého portfolia vystupujících s mnoha zahraničními hosty.

Hlavním hostem bude tentokrát skvělá a neobvyklá Zyra Lee Vanity z Jamaiky a Kanady, která ráda kombinuje klasickou burlesku s hiphopem a inspirací africkou estetikou. Tento jedinečný styl uvidíte v Praze vůbec poprvé.
Můžete se těšit na také na novou kabaretní skupinu Bohemian Bombshells, sexy boylesque čísla od Arana Marse a opulentní kostýmy Joan J. Harlow, která míchá drag a burlesku a nikdy nešetří na svých ručně vyráběných kostýmech kameny. Čeká vás i temná fetish burleska a světělná a poi show od Katartiny.

Samozřejmě nechybí ani zábavné moderování i vystoupení od Angelicy G. L´Amour, soutěže, focení po show na podiu a možnost zapojení publika při speciálních příležitostech jako jsou narozeniny a rozlučky se svobodou.

Vystupují:

Zyra Lee Vanity (Kanada)

Aran Mars

Bohemian Bombshells

Dark Ophelia

Joan J. Harlow

Katartina

moderuje Angelica G. L´Amour