Předprodej byl ukončen

Michaelův Mashup v Docku: Bob Kartous a Libor Uher
SHOW / VYSTOUPENÍ / Stand-up / Talk show

Michaelův Mashup v Docku: Bob Kartous a Libor Uher

čtvrtek 11. dubna od 19:00
Dock Ostrava, Ostrava

O akci

Dva hosté. Jeden moderátor. A jejich vzájemná interakce. Bez konfliktu, ale s inspirací. 

Neobvyklé kombinace hostů a zkušený moderátor. Mashup hostů, žánrů i jeviště a hlediště. Namícháme vám drink, hosty i živou show na míru. Originální koncept, zapojení publika a hosté, kteří se navzájem inspirují.

Expert na vzdělávání, mluvčí Českých elfů, který vyvrací dezinformace a bývalý tělocvikář Bob Kartous. A horolezec, který jako druhý Čech v historii vystoupil na K2, pořadatel extrémního závodu Beskydská Sedmička. Co mají společného? A v čem se liší? A oba dostanou otázky, které ještě nedostali. 

Vážná témata, hosté, jak je neznáte ale i zábavné rubriky a živá hudba. Důležitou roli hrají také samotní diváci. Ale bát se rozhodně nemusíte. Staňte se součástí jedinečné show. Pobavíte se a něco se dozvíte a také se můžete potkat s hosty a zůstat na after party.

Pořad je na Stream.czYouTube a ve všech podcastových aplikacích. A plná verze pro předplatitele na herohero.co/Michael

V minulých dílech například byli: Koranteng & Mikýř, Ramba & Rubeš, Kubařová & Pánek, Pawlowská & Cina, Kalousek & Hejlík, Sedláček & Špitálníková, Pastoral Brothers & Vyhonit ďábla nebo Brzobohatá & Sestini Hlaváčková.

Proč?

Rozhovorů je moc! Pořadů je moc! Debat jeden na jednoho je moc! Michaelův Mashup bude něco úplně jiného. Show je postavena na vzájemné inspiraci hostů. Žádná talkshow, kde mluví hlavně moderátor. Žádný rozhovor jeden na jednoho ve sterilním studiu. Hosté dostanou otázky, které ještě nedostali.  

Kdo? 

Michael Rozsypal je moderátor a novinář. Dva roky moderoval rozhovory v DVTV, před tím 8 let v Českém rozhlase. Setkal se s prezidenty, politiky, umělci, sportovci i filozofy. Jeden host mu v živém vysílání odešel ze studia. Jiný host se ve studiu přilepil v přímém přenosu přilepil ke stolu. Vymyslel a realizoval koncept interaktivních veřejných debat v regionech i debat o fake news pro studenty. Je aktivní na Twitteru i Instagramu. Miluje divadlo, operu a Jamese Bonda.

 

Pořadatel