6. AVATAR kongres vědomého života
FESTIVAL / Osobní rozvoj

6. AVATAR kongres vědomého života

21. – 22. září od 10:00
Parkhotel Plzeň, Plzeň
Vstupenky
od 100 do 2 700 Zobrazit ceny
prodej do 30. června
do zdražení dva dny

Víkendové vstupné

Základní cena 1 700 Kč Koupit

1 denní vstupenka

Základní cena 950 Kč Koupit

Dětská vstupenka

Základní cena 100 Kč Koupit

Rodinný vstup (2 dospělí a děti)

Základní cena 2 700 Kč Koupit

O akci

6. Kongres vědomého života AVATAR se bude konat na třech scénách (2 vnitřní, 1 venkovní) v Parkhotelu Plzeň. Již po šesté nabídne výběr z desítek přednášek z oblasti osobního rozvoje, workshopy, diskuze, koncerty, autogramiády, prezentaci 50 stánkařů z celé republiky. Nebudou opět chybět masáže, čajovna, SWAP, tanec, cvičení, rituály, Temple Love, pády důvěry, muzikoterapie, music jam session u ohně a další. S hudbou do Plzně přijede skvělý Pavel Plánka s magickými gongy, zatančíte si na Vojtu Violinistu s Myrith, zabubnujete s Gabrou, Štěpánem Pastulou, Martinou Petrusovou, poslechnete si Patrika Kee. Shlédnete film, divadlo, seznámíte se s novým lidmi na podobné vlně naladění. Nezapomeňte si vzít hudební nástroje (bubny, chřestidla, píšťaly, kytary aj.). Noční music jam session bývají nezapomenutelnými okamžiky akcí AVATAR. Nejlevnější jsou opět rodinné vstupenky. Celodenní občerstvení bude u několika stánků na venkovní scéně, připraveny jsou stolky i piknikové deky.

Setkáte se s Josefem Formánkem (diskuze, autogramiáda, promítání filmu Dvě slova jako klíč), přijde i režisér filmu Dan Svátek. Shlédnete inspirující divadelní představení ANASTASIA, po kterém bude následovat diskuze na téma Rodové statky s lidmi, kteří tento projekt tvoří a žijí v reálném životě. Karel Svoboda, Marie Tilšarová, Gabriela Filippi si přivedou hosty, se kterými budete moci diskutovat ve velkém sále Parkhotelu. Jedním z oblíbených témat bude i Vědomé partnerství a energetická sexualita. Podrobné informace ke kongresu a rozpis přednášek ve velkém i malém sále najdete na www.avatarklub.cz

Vystupující, na které se můžete těšit: Josef Formánek, Joska Šálek, Markéta Zika Koppová, Václav Thor, Martina Petrusová, Jana a Václav Silovských, Lucie Bednářová, Dan Svátek, Gabriela Filippi, Mário Kubec, Irena Kovářová, Martina a Zdeněk Hourovi, Milan Žaby Hulec, Jiří Kubík, Štěpán Pastula, Gabra, Lucie TaRa Groverová, Alice Light, Yayananda, Matea, Martin Pávek, Jana Němečková, Lucie Ladmanová, Michal Kroulík a další.

Přijímáme přihlášky od stánkařů pro venkovní scénu: www.avatarklub.cz, avatar.klub@seznam.cz. 

 

Více informací

Parkování zdarma přímo u Parkhotelu Plzeň.

Pořadatel