Tesaque Antabus minifest vol. 52
FESTIVAL / Hudba – Metal / Charita / Dobročinnost

Tesaque Antabus minifest vol. 52

sobota 15. června od 12:00
Stromovka, Chrášťany
Vstupenky
od 450 do 455 Zobrazit ceny
prodej do 31. května

Vstupenka ANTABUS

Základní cena 450 Kč Koupit

Vstupenka ANTABUS 3v1

Základní cena 455 Kč Koupit

O akci

TESAQUE ANTABUS MINIFEST vznikl, protože v okolí zkrátka takový fesťáček nebyl. Tady uslyšíte jenom metalové kapely. A to jak ty známější, tak ty teprve na výsluní vycházející. Tím, že na festival dorazíte, podpoříte hudebníky z celé republiky a taky částečně nevidomého Olivera a jeho sportovní aktivity! Fesťák nabídne i něco navíc, a to vystoupení mladých nadějných hudebníků  z okolních ZUŠ, kteří si zahrají na stejném pódiu jako profesionální kapely.

 

UVIDÍTE, CO JSTE JEŠTĚ NEVIDĚLI - USLYŠÍTE, CO JSTE JEŠTĚ NESLYŠELI

Na pódiu se ukáže během jednoho dvne hvězdná sestava kapel MALIGNANT TUMOUR, SHAARK, NAHUM, STEELFAITH, VANAHEIM, CRUEL BARBARIAN, TORRAX, KREVEL a ARVA

Více informací

Co je Vstupenka ANTABUS 3v1? 

Vstupenka pro všechny, kteří se rozhodou v regionu strávit víc času a trochu se kulturně vzdělat. S touto vstupenkou se dostanete nejen ne fesťák, ale taky do dvou turisticky oblíbených cílů. Tak co se po fesťáku vyspat v areálu a pak vyrazit za historií? :-) 

 

V čem je fesťák jiný než ostatní?

Některé kapely v našem kraji jen tak snadno nepotkáte. Kromě našeho fesťáku. Tady pro ně místo máme :-) 

 

Je fesťák jen o kapelách?

Tak to především! Ale kromě vystoupení metalových kapel nabídne fesťák taky předváděčku dvou mladých bubeníků a jednoho kytaristi, kteří budou hrát.....metal...

 

A navíc...

Z každé prodané vstupenky poputuje finanční podpora částečně nevidomému Oliverovi. Podpoříme tak společně jeho sportovní nadání.