Domácí@štěstí.hned
DIVADLO / Představení – Činohra

Domácí@štěstí.hned

pátek 28. června od 18:00
Country Dinner Theatre, Doubek
Vstupenky
Cena 290
prodej do 28. června

O akci

čistém obydlí radost se usídlí!

Dá-li Pánbůh zdraví – i hříchy budou.

Milovat a milován býti - jest největším štěstím v bytí.

Tak takových rčení a rad má paní Vilemína Gruntorádová v zásobě mnoho. Vtrhne do současné domácnosti moderního páru, coby hospodyně z agentury Domácí štěstí, aby jim udělala vítr v kuchyni i ve vztahu.

Záměrně se vrací do dob 1.republiky, kdy se rodině a vztahům připisovala důležitost mnohem větší. Kdy slovo „out“ ještě znamenalo, že je míček mimo kurt.

Poradí, jak se zbavit zlozvyků a nespavosti. Jak  docílit rozkošného poprsí a vyřešit vrásky. Žena je tak stará jako její pleť.

Pánům vyzradí jak docíliti štěstí v loži manželském a slečnám, jak se vyhnout pokušení. Na to je 10 rad nevěstě pro manželství. Je odhodlaná pro blaho tohoto páru i zpívat.

I po 100 letech zjistíme, že se lidé nemění. Že ženy chtějí stále pozornost a muži rozlet. Přesto nad vším vítězí láska a dobré vztahy. To si  uvědomí i marketingová ředitelka Diana a její bohémský manžel Hugo. Mají ještě šanci svého  „štěstí“ dosáhnout? 

Hrají (a zpívají)

Iva Hüttnerová, autorka knihy Za domácím štěstím, malířka, která vystavuje na mnoha místech ČR, každoročně se pořádají v Praze její Vánoční výstavy, vydává tradiční kalendář svých obrázků (v říjnu budou již aktuální). Celá její tvorba se orientuje na nostalgické časy našich babiček , na časy starých obchůdků a trhů i šantánů. A je to především herečka. Naposledy zazářila v seriálu Ordinace v růžové zahradě a seriálu Slunečná.

Michaela Dolinová, herečka - Divadlo Metro, Broadway, Semafor.. a moderátorka, seriály Ulice, Ordinace v růžové zahradě atd.

David Suchařípa,herec - Divadlo Kalich, televizní seriály, Ordinace v růžové zahradě atd.

Pořadatel

Rodinný hostinec v Doubku