Předprodej byl ukončen

90. výročí založení fotbalového klubu SK Skalsko
SOUTĚŽ / ZÁPAS / ZÁVOD / Sport – Fotbal

90. výročí založení fotbalového klubu SK Skalsko

sobota 18. května od 8:30
Sportovní areál, Skalsko

O akci

Charitativní fotbalové utkání SK SKALSKO STARÁ GARDA vs REAL TOP PRAHA u příležitosti 90. výročí založení fotbalového klubu SK Skalsko.

Výtěžek z akce bude věnován na ozdravný tábor pro děti s těžkým diabetem DIÁČEK.

Již za pár dní oslaví fotbalový klub SK Skalsko významné výročí! V sobotu 18. května je pro veřejnost připraven bohatý sportovně-kulturní program, který vyvrcholí ve 14 hodin charitativním utkáním mezi týmy SK SKALSKO STARÁ GARDA vs REAL TOP PRAHA zakončen autogramiádou a ve večerních hodinách taneční zábavou a ohňostrojem...

Sportovní program začne v 8:30 mistrovským zápasem mladých fotbalistů kategorie U15. V 10:30 začíná druhé mistrovské utkání dorostu kategorie U19 oba naše týmy se utkají s týmy z klubu TJF Čechie Čejetice.

Charitativní utkání

Největším sportovním tahákem je charitativní zápas mezi starou gardou SK Skalsko a týmem známých osobností REAL TOP PRAHA. Výtěžek z akce bude věnován na ozdravný tábor pro děti s těžkým diabetem DIÁČEK. Po utkání se diváci mohou těšit na autogramiádu aktérů zápasu.

Program dne:
8:30 mistrovský zápas U15
10:30 mistrovský zápas U19
14:00 charitativní utkání

16:00 autogramiáda hvězd Realu Top Praha
18:00 venkovní taneční zábava| diskotéka

22:00 velký ohňostroj

 

Herní zóna pro děti

Pro děti bude v areálu připraveno vyžití v podobě skákacích hradů, skluzavek, nebo atrakci RODEO BÝK.

Večerní taneční zábava

Celodenní program uzavře venkovní taneční zábava, která v areálu odstartuje v 18 hodin. K tanci a poslechu bude hrát DJ Janek

Bohatý výběr občerstvení

Postaráno bude také o chuťové buňky návštěvníků oslav. K dispozici bude občerstvení v restauraci Na hřišti. Chybět ovšem nebudou ani stánky s grilovaným masem, budou klobásy z udírny a speciální grilované kotlety...

Více informací

REAL TOP PRAHA

Real Top Praha je sportovní tým složený z osobnosti kulturního a sportovního života, který sdružuje přibližně 100 členů. Tým osobností vznikl v roce 2000 a od září 2005 bylo založeno občanské sdružení Real Top Praha. 

Účelem zapsaného spolku je podpora nejrůznějších charitativních akcí a to převážne sportovních. 

Za dobu fungování Realu se nám podařilo podpořit mnoho lidí, kteří opravdu pomoc potřebují a rozdělit mezi ně mnoho miliónů.

Jsme jediný tým v České republice kde se osobnosti účastní akcí bez nároku na honorář. 

Pořadatel