Předprodej byl ukončen

Cross the Maze with Páni kluci & Anomie
KONCERT / Hudba – Rock, Worldmusic

Cross the Maze with Páni kluci & Anomie

sobota 27. dubna od 20:00
Music Lab, Brno

O akci

V LABoratoři ti tentokrát připravíme hudební drink z elektrických kytar, bicích, zpěvu a rapu, který ti namíchají kapely Cross the Maze a Páni kluci. Ztratíš se ale tak maximálně na baru, nebo po cestě dom. 

 

This time at our LABoratory, we will prepare a musical drink for you from electric guitars, drums, vocals and rap, mixed for you by the bands Cross the Maze and Pani kluci. But you'll get lost just at the bar or on the way home.

 

Více informací

V LABoratoři ti tentokrát připravíme hudební drink z elektrických kytar, bicích, zpěvu a rapu, který ti namíchají kapely Cross the Maze, Páni kluci a Anomie. Ztratíš se ale tak maximálně na baru, nebo po cestě dom.

PÁNI KLUCI
Tlupa čtyř vejrostků z různých koutů republiky, která neví, co dřív. Prznit rap kytarama, nebo kytary rapem? Ať tak, či onak, nepářou se s tím a servítky si berou jen tehdy, když jim je někdo hodí do pití.
https://www.facebook.com/kapelapanikluci
https://www.youtube.com/watch?v=jtx842G9F-g
https://www.youtube.com/watch?v=FESdH9HZA3Y

ANOMIE
Anomie si zakládá na kytarovém zvuku, přímočarosti skladeb a dobrém pití. Hrají nejčastěji v klubech a rádi se chlubí odehranými koncerty v Austrálii a na Taiwanu. Rock night!!!

CROSS THE MAZE
Taky by chtěli hrát v Austrálii nebo na Taiwanu, ale nejdál se zatím dostali do Plzně. To však nevadí, protože dokážou udělat takový bordel, že je kolikrát jde slyšet až za hranice. Rock, metal, pop, rap, je to jedno, hlavně že to má dobrý zvuk.

Další akce pořadatele

Jan Van Angelopoulos x Fotis Siotas - 11. června od 20:00, Music Lab, Brno