Dropout Kings /USA/ | Up!Great /CZ/
KONCERT / Hudba – Metal, Rock

Dropout Kings /USA/ | Up!Great /CZ/

čtvrtek 20. června od 19:00
MC Fabrika, České Budějovice
Vstupenky
Cena 390
prodej do 20. června

O akci

Dropout Kings /USA/ je americká nu metalová kapela z Phoenixu v Arizoně, která vznikla v roce 2016. DOK jsou generační evolucí rockových kapel plných rapu, jako jsou Linkin Park a Limp Bizkit, spojují heavy metalový zvuk s progresivními rytmy hip hopu a trap music. Dropout Kings vydali dvě alba - Audiodope a Riot Music a jedno EP - GlitchGang. Po americkém turné kapela zamíří do Evropy na své European Summer tour a je jasné, že se Dropout Kings snaží, aby svět slyšel jejich příběh.

 

Up!Great /CZ/
Veronica Hurt a její chlapci.
HC/rock/nu-metalový mix s absolutní ženskou energií. Vydali tři desky, milují míchání stylů nejen ve vlastní tvorbě, ale rádi spojují svá živá vystoupení s kapelami různých žánrů.
Sdíleli pódia s ukrajinskou crossoverovou smrští Jinjer a v průběhu minulých let se často objevovali na pódiích po boku moldavských nu-metalistů Infected Rain, stáli na pódiích s kapelami Guano Apes, Dagoba, Space Of Variations, Evermorphing a dalšími. Z dosud posledního alba “Mad Images” jsou zatím venku tři singly s videoklipy - “Everyone Knows the Truth”, “Why?!” a “Fears”.
 

 

Vystupující

UP!GREAT (CZ) – fb / insta Dropout Kings (US) – web