Zrní, Korben Dallas
KONCERT / Hudba – Indie / Alternative

Zrní, Korben Dallas

pátek 21. června od 19:00
Piazzetta Automatické Mlýny, Pardubice
Vstupenky
Cena 560
prodej do 21. června

O akci

Opět společně na jednom pódiu. Něžný artbrut, uhelnej zen a muzika, která vám nedovolí sedět ani přešlapovat na místě.

Zrní, kapela čtyř Janů a jednoho Ondřeje, původně z Kladna. Hraje od roku 2001, první desku "Voní" vydali po osmi letech, v roce 2009. Druhé album Hrdina počítačový hry jde do světa vyšlo v roce 2011 pod záštitou písničkářky Radůzy na jejím labelu Radůza Records. V roce 2012 vydala skupina album Soundtrack ke konci světa, za které byla nominována na cenu Vinyla i Apollo za nejlepší desku roku a ve čtyřech kategoriích na cenu Anděl 2012. Nakonec si odnesla tu za Objev roku. V září 2014 vydala skupina album Následuj kojota, za které získalo nominaci na album roku v cenách Apollo a tři nominace na ceny Anděl 2014. V březnu 2017 vychází album "Jiskřící", které bylo natočeno ve španělském Madridu. 

Korben Dallas je slovenská hudební skupina z Bratislavy. Na scéně působí od roku 2010 a na svém kontě má 6 alb. Do povědomí se dostali v roce 2013 s hitem „Otec“. Jsou pravidelnými hosty velkých slovenských a českých festivalů (Pohoda, Grape, Topfest, Colours of Ostrava). V České republice odehráli sérii společných koncertů právě s kapelou Zrní. V Pardubicích vystoupili poprvé v roce 2014 na Oblaka festu. Po celou dobu hrají ve stejné sestavě - Juraj Benetin, Ozzo Guttler a Lukáš Fila.

Vystupující

Zrní (CZ) – web / web / fb / bandzone / insta / youtube / Spotify Korben Dallas (SK) – web

Více informací

Koncert se koná v rámci přehlídky Cirkulace 2024, která se uskuteční v měsíci červnu převážně v prostorách Automatických mlýnů v Pardubicích. Na všechny chystané inscenace bude výrazně omezená kapacita s ohledem na možnosti prostoru, který chceme pro akci využívat. 

Celá přehlídka se koná za laskavé podpory Nadace Automatických mlýnů manželů Smetanových.