Předprodej byl ukončen

Adoptuj sedačku!
ONLINE / Komunita / Hnutí

Adoptuj sedačku!

17. dubna – 31. prosince od 0:00
Kino, Pohořelice

O akci

V Pohořelicích jsou stále místa, která čekají na zvelebení. Jedním z nich je i místní kinosál. Přestože nádherně zrekonstruované předsálí láká na moderní vybavení, v hlavní části kina, jakoby se čas zastavil. Město plánuje kinosál modernizovat tak, aby bylo možné v něm pořádat různé druhy kulturních akcí - díky odnímatelným sedačkám zde budou moci probíhat například taneční setkání nebo interaktivní představení. To je zatím ale hudba budoucnosti. Do kina se však snažíme vrátit život už dnes. Obnovujeme filmové projekce, organizujeme zájezdová divadelní představení a probíhají zde vystoupení našich dětí. Aby byla tato setkání ještě příjemnější, rozhodli jsme se požádat o pomoc i Vás, občany Pohořelic, a to zařazením se do projektu “Adoptuj sedačku v našem kině!”. Inspirací nám bylo brněnské univerzitní kino Scala, které s tímto projektem slaví úspěch již několikátou sezónu a mohlo díky němu ve svém sále vyměnit sezení i podlahové krytiny. 

V roce 2023 se Vám, občanům Pohořelic, již významnou měrou podařilo přispět na zvýšení komfortu v kině. Za příspěvky z adopce sedaček jsme mohli počalounit všech 270 míst, instalovat 5 nových klimatizačních jednotek a opravit osvětlení. Rádi bychom nyní renovovali boční dřevěné panely u hlediště.

Zájemci proto stále mohou za 1750 Kč adoptovat libovolnou neobsazenou sedačku. Na každém adoptovaném místě bude vyznačeno jméno dárce. Platby jsou ošetřeny darovací smlouvou. Vybraná suma bude použita na okamžitou modernizaci hlediště. Bližší informace v KIC, na tel: 728 565 476, nebo na e-mailu: klara.kubikova@pohorelice.cz

Další akce pořadatele

Techtle Mechtle - Travesti revue - All inclusive Bibione - 18. října od 19:00, Kino, Pohořelice