MAOK - Benefiční koncert + setkání se šamanem Agustinem
KONCERT / Charita / Dobročinnost

MAOK - Benefiční koncert + setkání se šamanem Agustinem

úterý 21. května od 18:30
Stará synagoga, Plzeň
Vstupenky
Cena 650
prodej do 21. května

O akci

MAOK V PLZNI - BENEFIČNÍ KONCERT pro zachování moudrosti pralesa + ŽIVÉ setkání se šamanem AGUSTINEM ALLPOU GREFOU
21.5. od 18:30 ve Staré Synagóze v Plzni

18:30 hodin: Nejdříve v hodinovém rozhovoru setkáme s Agustinem, abychom se mohli blíže seznámit s moudrostí tamní krajiny a kultury, budou zodpovězeny vaše dotazy
19:30 hodin: koncert MAOKA

Cena za vstupenku je 650 Kč 
(příjem ze vstupného jde po odečtení nákladů na projekt pro zachování pralesa)
kapacita místa pouze 150 lidí. Těšíme se na Vás.

Ve spojení moudrosti a odvahy existuje možnost zázraků.
Vaše melodie srdce možná tepe stejně jako Naše a touží se podílet na tom, aby prastaré stromy Amazonie, ta nádherná divoká knihovna země a hluboká znalost kosmologie domorodců, zůstala naživu.
Pokud ano, sejděte se s námi ve Staré synagoze. Užijte si setkání a možná pocítíte stejně jako my, že se nepokoušíme zachránit prales, ale splétáme se s tak hluboce léčivou, ryzí, vábivou, moudrou energií, až vzniká pocit tance.

Co znamená Benefiční koncert v našem podání? Hudebník dostane snížený honorář, který pokryje jeho náklady, z vybrané částky se zaplatí nájemné prostor synagogy, DPH (12%) a procenta za předprodej vstupenek (5-10%), bude vyplacena částka 1000,- korun jako cestovné produkci. Všechny zbývající peníze, které se vyberou na vstupenkách, poputují na účet spolku ŽIVOT Postaru z.s.

Co je to za spolek?
V indiánském jazyce kičua znamená Ruku Samay, nejen „život postaru“, ale označuje také „starou moudrost“. Šaman a léčitel Agustin Humberto Grefa založil usedlost v srdci amazonského pralesa, kterou spravuje a provozuje početná indiánská rodina Grefových. Rodina má bohaté zkušenosti s ekoturistikou a věnují se také šamanskému léčení podle tradic od nepaměti předávaných z generaci na generaci. Miriam se s touto krásnou rodinou a jejich příběhem seznámila prostřednictvím Míši a Agustina, jejichž láska vytvořila most mezi Čechami a dalekou Amazonií. Když se seznámila s problémy, jimž ekvádorská Amazonie prochází, rozhodla se věnovat čas tomu, aby se vztahy Čechů, Moravanů a rodiny Grefových mohly rozvinout a síla srdcí a našeho lidství se mohla podílet na tom, aby moudrost pravěkých stromů Amazonie zůstala zachována tak, jak to bude možné, proto oslovila s prosbou o spolupráci AVATAR klub, Miroslavu Brožovou. Projekt vzniká ve spolupráci a vy se můžete stát významnou součástí sítě podpory.

Doporučujeme se podívat na webové stránky https://zivotpostaru.cz/


P.S. Do podzimu to nebude jediný benefiční koncert v prostorách Staré synagogy v Plzni, který se ponese na vlnách podpory pro prales.
Další koncerty:
16.6. (úterý) Hudba Vladimíra Václavka a autorské čtení úryvků textů z připravované knihy a společné setkání přes projekční plátno s hlubokým rozhovorem Agustina Allpa Grefy, který byl natočen v rámci festivalu Colours of Ostrava - meltingpot
17.9. (úterý) sérii tří benefičních koncerů pro letošní rok uzavře Ondřej Smeykal hrou na didgeridoo, gong… a ještě je s vesmírným otazníkem, zda se s Agu a Míšou potkáme na živo nebo přes projekční plátno

Vystupující

Maok (SK) – web

Více informací

Výtěžek z Benefičního koncertu MAOKA půjde na zachování pralesa v Amazonii v rámci projektu, o kterém bude na akci informovat šaman Agustin.

Pořadatel