IX. PATRO - Rooftop DNB Day Party w/ TECHNIMATIC (UK)
TANEČNÍ PARTY / Hudba – Drum&Bass

IX. PATRO - Rooftop DNB Day Party w/ TECHNIMATIC (UK)

sobota 22. června od 15:00
Cosmopolitan Bobycentrum, Brno
Vstupenky
Cena 600
prodej do 22. června

O akci

Rok se s rokem sešel a pomalu zase nastal čas na další vyletněný střešní mejdan skrz naskrz prošpikovaný parádním drumandbassem - čas na další IX. PATRO! A nebude to jen tak ledajaké IX. PATRO, v pořadí je to totiž přesně deváté Deváté patro, a to už si žádá patřičně oslavit s pořádným headlinerem, jímž bude legendární britské liquidové duo TECHNIMATIC!

Jejich muziku asi není nikomu potřeba představovat, za ty dlouhé roky svého působení na scéně si Pete (Technicolor) s Andym (Komatic) vybudovali pověst jednoho z nejoblíbenějších projektů v oblasti melodického dnb, což jednoznačně potvrzují jejich vyprodané daytime mejdany v londýnském klubu XOYO. Nyní nám po šesti letech od jejich poslední návštěvy v Brně přijede Pete představit nejnovější album FOR ALL OF US a odstartovat léto 2024 v tom největším stylu! 

Počet lístků je limitován na 130 kusů kvůli omezené kapacitě prostoru.

SUPPORT DJs

▪ Bifidus Aktif (Let It Roll)
▪ Liquerus
▪ Dobrodin
▪ IX. PATRO Residents

START: 15:00 🕙 END: 22:00

AFTERPARTY

Afterparty proběhne v klubu pul.pit, začíná se ve 22:00 a všichni s páskou z IX. PATRA mají klasicky vstup zdarma (výše vstupu pro ostatní bude ještě upřesněna).

Vystupující

Technimatic (GB) – web / fb / soundcloud / insta / youtube Bifidus Aktiv (CZ) – fb / soundcloud / insta Liquerus Dj (CZ) – soundcloud