Bizoni - Improshow - Střípky života
DIVADLO / Představení

Bizoni - Improshow - Střípky života

čtvrtek 16. května od 18:00
Městská knihovna, Hradec Králové
Vstupenky
Cena 150
konec prodeje 14 dní

O akci

Příběhy, které znáte a které jste zažili. Nebo jste je mohli zažít. Nebo je zažil někdo z vašich známých. Příběhy podobné těm vaším, ale zcela určitě né úplně stejné. První láska, schůzka ve firmě, nečekané setkání v kavárně. Budeme vás dojímat, budete se bát, tiše bavit, případně se smát na celé kolo, protože vše vám bude povědomé. Budete si přát, abyste to zažili právě takhle. Nebo právě naopak. Hrajeme střípky ze života, takového jaký je.

Zcela nová longforma u nás hraná jen výjimečně. Longforma, kterou vymyslel Andrew Hefler, herec Národního divadla Maďarska, filmový herec, ale hlavně skvělý improvizátor. S jeho svolením máme možnost vám ji zahrát!Příběhy, které znáte a které jste zažili. Nebo jste je mohli zažít. Nebo je zažil někdo z vašich známých. Příběhy podobné těm vaším, ale zcela určitě né úplně stejné. První láska, schůzka ve firmě, nečekané setkání v kavárně. Budeme vás dojímat, budete se bát, tiše bavit, případně se smát na celé kolo, protože vše vám bude povědomé. Budete si přát, abyste to zažili právě takhle. Nebo právě naopak. Hrajeme střípky ze života, takového jaký je.

Zcela nová longforma u nás hraná jen výjimečně. Longforma, kterou vymyslel Andrew Hefler, herec Národního divadla Maďarska, filmový herec, ale hlavně skvělý improvizátor. S jeho svolením máme možnost vám ji zahrát!

Pořadatel

B.I.Z.O.N.I. - Improvizační divadlo - Vyber si svůj příběh