Kubišová a Přenosilová revival
KONCERT / Hudba – Funk / Soul

Kubišová a Přenosilová revival

úterý 21. května od 19:30
Klub Paderewski, Karlovy Vary
Vstupenky
Cena 200
prodej do 21. května

O akci

Zlatá šedesátá

Pro 60. léta se vžilo označení Zlatá šedesátá.
Jde o období narůstající uvolněnosti, hravosti, postupného uvolňování cenzury, otevírání hranic a toužebného očekávání lepších zítřků. Svoboda byla cítit na každém kroku. V této uvolněné společenské atmosféře v naší zemi vznikaly nezapomenutelné a krásné písničky, které známe z repertoáru Y. Přenosilové, M. Kubišové a dalších interpretů. Staly se z nich českým publikem milované songy. V období šedesátých let vznikalo rovněž mnoho nezapomenutelných songů mimo hranice naší domoviny, např. skupiny Rolling Stones, které na prknech Husovky zazní. 
Kapelu Marta Kubišová a Yvonne Přenosilová revival tvoří muzikanti karlovarské hudební scény, kteří prošli mnohými hudebními formacemi. 
A ještě jedno velké překvapení se tento večer chystá.
Jako hosté vystoupí zakladatelé legendární karlovarské skupiny Metronom, kapelník Ivan Šendera, hráč na klávesové nástroje, skladatel a aranžér, a zpěvák, dnes by se řeklo frontman Metronomu, pan Petr Šendera, se kterými si společně připomeneme několik písniček z dobového repertoáru Metronomu.
Přijďte a staňte se součástí nezapomenutelného večera s muzikanty, zpěvačkou se zajímavě zabarveným altem, zpěváky a také krásnými tanečnicemi.

Více informací

Vstupenky lze zakoupit i v předprodeji na Moskevské ulici č.14 v Karlových Varech v železářství.

www.husovka.info

fb:Klub Paderewski