Třicítka: Jak hledat hranice v době, kdy hranice mizí?
PŘEDNÁŠKA / Zdraví / Životní styl

Třicítka: Jak hledat hranice v době, kdy hranice mizí?

středa 15. května od 18:00
Worklounge Příkopy, Praha
Vstupenky
Cena 200
konec prodeje 11 dní

O akci

Možností máme více než kdy dřív. Má to své nevyvratitelné benefity, ale i svou cenu. Home office nebo práce “odkudkoliv” a s tím spojená nekončící pracovní doba nebo její nejasné ohraničení. Profesní role a osobní role se nám často prolínají, ne-li dokonce, že se my stáváme svou prací a naší jedinou identitou je naše identita profesní. Díky internetu, telefonům a laptopům dokážeme být 24/7 na příjmu, což v nás může vyvolávat tzv. technostress. V přehršli příležitostí může být obtížné se vymezit a říci “ne”, i přesto, že už na danou věc nemáme kapacitu, sílu ani energii. To je pro mnohé z nás realita dnešního světa.

 

Ať už jste IT geek, kreativec v marketingu, team leader online týmu nebo zkrátka pokud máte pocit, že se vás to týká - doražte na další Nevyhasni x Worklounge event. Tentokrát v nové koncepci s názvem: Třicítka. 

  • Na prvních 30 minut si pozveme na pódium CEO marketingové agentury Petru Jankovičovou, která nám poví o tom, jaké stresory dnešní doby dostaly právě ji až do stanice “vyhoření” a co ji postavilo znovu na nohy.

  • Na druhých 30 minut Petru vystřídá psycholožka a koučka Mgr. Kristýna Cetkovská, která nám přiblíží psychologické pozadí zmíněných fenoménů dnešní doby a také to, jak s nimi bojovat. Povíme si třeba o tom, co je to emoční “detachment” nebo schopnost zotavení se.

  • Na posledních 30 minut se sejdou na pódiu oba hosté a bude prostor probrat to, co ještě nepadlo, ale hlavně to, co by zajímalo Vás diváky. 


 

Tak doražte 15.5. v 18.00 do Worklounge (Příkopy). Kapacita je omezená, tak neváhejte a ulovte si svůj lístek.

 

 

 

Pořadatel