Tábor + Andy the Doorbum (US)
KONCERT / Hudba – Experimentální, Folk / Country, Indie / Alternative

Tábor + Andy the Doorbum (US)

čtvrtek 20. června od 20:00
Kafara, Brno
Vstupenky
od 210 do 250 Zobrazit ceny
prodej do 20. června

Základní vstupenka

Základní cena 210 Kč

Rád/a podpořím i pořádající prostor

Základní cena 250 Kč Koupit

O akci

TÁBOR

Tábor se loni na podzim vrátili s novou deskou Údolí hvězd...

Zvláštní bezčasí panuje v Údolí hvězd, končině, kterou se rozhodli Tábor obydlet. Vybájené místo, kde lze natrefit na postavy z dětských nočních můr a další bytosti, skrytá zákoutí i lány luk. Jeho průzkum probíhá v osmi zastaveních, je pozvolný a soustředěný. I Údolí hvězd ukrývá jistou zlověstnost, harmoničtěji, bez lezavé bezvýchodnosti. (Obroušený jemný) jazyk básnických textů nepozbývá své údernosti, propisuje se do něj uplynulý čas, kdy se roční období střídají podle docela jiných pravidel.

Údolí hvězd vznikalo koncem loňského října ve studiu Tropical Cell, sídlícím v pražských Kasárnách Karlín a vyšlo u plzeňského labelu Day After Records. Členové a členky kapely, které můžeme znát z dalších, na české nezávislé scéně zavedených kapel (Bahratal, Oswaldovi, Vole, Or a další), naplno rozvinuli mantrickou povahu svých kompozic. Odrážejí se v nich uplynulá léta, do nichž se vepsaly nově nabyté rodičovské povinnosti i nečekané události. Atmosféra desky se tentokrát buduje pozvolněji, harmonické zpěvy dostávají více prostoru, bezútěšnost střídají chvíle, kdy se lze znovu nadechnout.

ANDY THE DOORBUM

Podivuhodná bytost, kterou svět hudebních bláznů už několik let identifikuje pod přezdívkou Andy The Doorbum, se vrací do Evropy: Členům rozrůstajícího se kultu, kteří už měli tu možnost seznámit se s koncertem vousatého proroka, není potřeba nic dalšího vysvětlovat. Pro ostatní platí co nejsrdečnější pozvánka na seanci, jejíž výsledek bude do značné míry záviset i na vás. Otevřete se světu maskované dva a půl metru vysoké postavy? Nebo si zachováte městskou ostražitost? (Silver Rocket)

Vystupující

Tábor (CZ) – bandcamp / insta Andy the Doorbum (US) – fb / soundcloud / bandcamp / insta / youtube / Spotify