Miloš Meier - Drumming Syndrome
KONCERT / Hudba – Rock

Miloš Meier - Drumming Syndrome

sobota 12. října od 20:00
Klub OKO, Havlíčkův Brod
Vstupenky
Cena 250
prodej do 12. října

O akci

Přijďte se podívat na speciální vystoupení jednoho z nejuznávanějších a nejvytíženějších bubeníků v České republice, Miloše Meiera. Návštěvníci koncertu Michala Pavlíčka & spol. v Oku léta páně 2017 mají uložené v paměti fascinující desetiminutové bubenické sólo uprostřed koncertu...

Vystupující

Miloš Meier (CZ) – web / fb / insta / youtube / Spotify

Více informací

MILOŠ MEIER www.milosmeier.com

ultra-technik a pořadatel bubenických workshopů Drumming Syndrome. Miloš již v 19 letech vyhrál konkurz do obnovených B.S.P., se kterými odehrál několik turné. V anketě posluchačů radia Beat a čtenářů časopisů Rock & Pop byl vybrán do české superskupiny spolu s Michalem Pavlíčkem, Kamilem Střihavkou, Vladimírem Kulhánkem, Romanem Dragounem a Janem Hrubým.

Bubeník metalových Dymytry Miloš Meier Vás zve na vystoupení svého bubenického one-man show projektu s názvem "Drumming Syndrome". Představí speciální program rozdělený do dvou částí, ve kterých se můžete těšit na osobitě upravené rockové a metalové světové hity, bubenická sóla, filmové soundtracky, unplugged část i na odklony do dalších hudebních žánrů.

Vysoká hráčská technika a zkušenosti z hraní např. s Michalem Pavlíčkem, Kamilem Střihavkou, Supergroup.cz, Danielem Landou, BSP, Stromboli, nebo Gusem G. a bubnování s tímto vystoupením na prestižních bubenických festivalech po celém světě, dávají předpovídat výjimečnému hudebnímu zážitku. Očekávejte originální, výbušnou a nesmírně energickou show!

Nenechte si tuto skvělou hudební show ujít!!

Klub Oko Havlíčkův Brod, www.kluboko.cz. Parkování: před klubem (parkoviště Smetanovo náměstí – po 18. hodině bez poplatku)

Vstupné: 250 Kč v předprodeji, 300 Kč na místě