Předprodej byl ukončen

Ecstatic Dance s Dj Native Mind
TANEČNÍ PARTY / Hudba – Worldmusic / Komunita / Hnutí / Tanec / Zdraví / Životní styl

Ecstatic Dance s Dj Native Mind

pátek 10. května od 19:00
Klub Propojení, Praha

O akci

𝐃𝐣 𝐍𝐚𝐭𝐢𝐯𝐞 𝐌𝐢𝐧𝐝 is here!

pojďme si užít skvělé tóny umělce, který se k nám chystá již brzy do Klub Propojení (Havlíčkova 1682, Praha 1).

𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌:
19:00 Otevření prostoru (vstup přes zvonek Centra Loreto)
19:30 - 20:30 Workshop "Radosť v Tele a Pohybe" s Dj Native Mind
20:35 - 22:30 Ecstatic Dance journey DJ Native Mind
22:30 - 23:00 Ukončení večera, možnost rostlinného občerstvení

𝐄𝘅𝘁𝗮𝘁𝗶𝗰𝗸𝘆́ 𝘁𝗮𝗻𝗲𝗰:
Extatický tanec je událost, kde společně v bezpečném prostoru vstoupíme na cestu spontánního tance a prožijeme to, co si dovolíme. Cesta podkreslená hudbou nás zavede do hloubi naší duše, díky čemuž může dojít k absolutní relaxaci, extázi, sebeléčení. Tohoto stavu docílíme přirozeným způsobem bez látek ovlivňujících vědomí (alkohol či drogy nejsou povoleny).

 

Pozývame vás na workshop "Radosť v Tele a Pohybe" s Jakubom Cerulíkom - DJ Native Mind.

Workshop "Radosť v Tele a Pohybe" je priestor, kde môžete prehĺbiť spojenie so svojím telom, oddýchnuť si od mysle a načúvať tomu čo je vo vašom tele to príjemné a vyživujúce.

Počas workshopu budeme spolu objavovať, ako môže byť náš pohyb zdrojom príjemných pocitov a ako nás tieto príjemné pocity naopak môžu viesť v pohybe.

Skrze somatiku prebudime život v našom tele, skrze hlboké vnímanie budeme načúvať jeho želaniam a skrze intuitívny pohyb budeme nasycovať jeho priania. Nájdeme v tele zdrojové miesta, ktorým dovolíme aby oživili naše pohyby a rozšírili príjemnú energiu do celého tela. Následne rozvinieme tieto zdrojovacie pohyby do intuitívneho tanca, a naučíme sa ako si užiť neskorší Ecstatic Dance v jeho plnosti.

Vytvoríme spolu bezpečný a neposudzujuci priestor, v ktorom sa budeme môcť všetci plne autentický vyjadriť a nasledovať to čo je nám príjemné v celom spektre nášho bytia.

Workshop je vhodný pre všetkých, ktorí hľadajú cestu k sebe, ku svojmu telu, ktorí túžia po hlbšom spojení a vyjadrení svojej podstaty, alebo si len chcú užiť telo, prípadne si oddýchnuť alebo sa naladiť na Ecstatic Dance. Predošlá skúsenosť s pohybom nie je potrebná.

𝐋𝐄𝐊𝐓𝐎𝐑:
Jakub Cerulík - Native Mind je slovenský choroegraf, taneční performer, ICF akreditovaný somatický kouč (Praha, Somatic Coaching s.r.o.), certifikovaný facilitátor intuitivního a terapeutického tance (Brno, Move Art s.r.o.) a DJ pro seberozvojové akce a Ecstatic Dance.
Jakub je průkopníkem v oblasti profesionálního Ecstatic Dance DJ-ingu na Slovensku a v Čechách a v současnosti hraje na různých akcích a festivalech po celé Evropě (Nizozemí, Německo, Rakousko, Slovinsko, Česká republika...). Ovlivněn svou uměleckou a osobnostní rozvojovou praxí vytváří sugestivní DJ Sety, které sledují strukturovanou emocionální cestu založenou na chronologii emocionální práce v psychoterapeutickém rámci a které vytvářejí příležitost pro integrativní zážitek prostřednictvím aktivace fyzických, emočních a imaginativních funkcí osobnosti.
Během jeho Ecstatic Dance DJ Setu budete mít možnost tančit na hlubokou vlnu kontrastních emocí zakomponovaných do komplexního příběhu, který vás provede magickou cestou vnitřního světa a přenese od hluboké katarze ke zářivé extázi.

Cena
* Workshop "Radosť v Tele a Pohybe" v předprodeji za 200,-
(250,- na místě),
* Ecstatic dance v předprodeji 350,- (450,- na místě)

Vstup přes zvonek Klub Propojení

Vystupující

Dj Native Mind (SK) – fb / soundcloud / insta