Předprodej byl ukončen

FunHouse: Divas night!
SHOW / VYSTOUPENÍ / TANEČNÍ PARTY / Burlesque / Kabaret

FunHouse: Divas night!

pátek 9. srpna od 22:00
P.M. Club & Cocktail Music Bar, Praha

O akci

CZ

Nová party z edice FunHouse, kde jsme pro vás připravili tu největší Drag show party v Praze. Můžeš se těšit na vystoupení umělců z Česka i Evropy, skvělou taneční muziku, prostě party jak se patří! Takže jakmile uzavře brány Pride Village na Střeleckém ostrově, doraž za námi na tu nejlepší show!

 

CENY:

V.I.P.: 590,- CZK
V.I.P. Door: 790,- CZK

VIP: Zahrnuje přednostní vstup do clubu, welcome drink, exkluzivní místa k sezení na balkoně s nejlepším výhledem na stage, vlastním barem, vlastním WC, meet&greet (kapacita pouze 80 vstupenek)

 

Regular 1. Vlna 290,- CZK (100ks)
Regular 2. Vlna 390,- CZK
Door 490,- CZK

Open door 22:00
Start: 22:30
Close:5:00

Umělci (CZ):

Party, kterou Prague Pride ještě nezažila je tady! FunHouse je nový koncept, který přináší pořádnou porci zábavy na mezinárodní úrovni. První edici této párty jsme připravili speciálně při příležitosti Prague Pride a nese název „FunHouse: Divas night“. A na co se můžete těšit? Vystoupení největších hvězd Maspalomas Pride, ale i hvězd české drag a travesti scény. Samozřejmě nebudou chybět skvělí DJ´s, kteří vás udrží na parketu až do rána! Zárukou kvality je i MC Kristina, která vás celým večerem provede a potkáte se s ní i na hlavní stage na Letné.

 

Nebude chybět ani speciální VIP zóna pro náročné, která vám zajístí exkluzivní zážitek včetně „meet & greet“ se všemi účinkujícími!

 

A na koho se tedy můžete těšit?

 

  • Drag shiky - Drag Queen a profesionální zpěvák z Gran Canaria.

    Profesionální operní pěvec je kontratenorista a člen Filharmonického orchestru. Není divu, že jeho vystoupení jsou vždy charakteristické tím, že obsahují i jeho živý hlas.

    Při této příležitosti třeba vyzdvihnout show, kde vystoupil jako Montserrat Caballé, která přijela v doprovodu Freddieho Mercuryho zahájit olympiádu. Tato show u příležitosti 25. výročí Gala v Las Palmas ho vystřelila doslova na Olymp.

    - Vitěz Ganador Gala Drag Las Palmas 2023

    - Semifinalista Got Talent Netherlands, Germany and Spain

 

V Praze můžete živě vidět jeho show:

8.8. čtvrtek - club Heavem

9.8. pátek odpoledne - Pride Village

od 22:00  -  club PM

 

 

  • Naira Delario & Domeezz (Czech republic) – dvojice, která nesmí chybět na žádné velké drag akci. Naira je také hvězdou několika předních českých travesti skupin a ve spolupráci s Dominikem vytváří skvělá (nejen) taneční vystoupení, která vás dostanou do varu!

 

  • Vlasta Wild (Czech republic) – kdo by neznal naši úžasnou Vlastičku? Tato dáma je přední českou travesti umělkyní už více než 20 let a je známá po celé České republice. „Vychovala“ celé generace dalších umělkyň, které slaví úspěch nejen se skupinou Crazy Goddess. Co si pro nás připraví tentokrát? Nechte se překvapit!

 

  • Madonna Daniela Maxová (Czech republic) – další stálice české travesti scény, která vyniká nezapomenutelnými vystoupeními, ale i velmi ostrým jazykem. Vystupovala ve všech prestižních pražských klubech, ale i na různých kulturních akcích od Aše až po Žilinu!

 

  • Miss Chief (Czech republic, Deutschland) – vycházející hvězda české drag scény, která hojně vystupuje nejen v Česku, ale patří ke stálicím evropské drag scény. Zároveň je vítězkou Miss Drag Sympatie 2023, takže určitě okouzlí i vás!

 

  • Kristina Sitková (Czech republic) – žena mnoha tváří, která vás provede celým večerem. Kristina je nejen herečka, ale i moderátorka, kterou určitě znáte z různých queer akcí, ale i moderování Prague Pride.

 

  • Bratři v triku (Czech republic) – DJ Dave a MC Honza již mnoho let provázejí vystoupení předních českých drag a travesti umělkyň po celé republice. DJ Dave byl mnoho let resident DJ klubu Termix a jeho mixy vás zaručeně udrží na parketu až do ranních hodin!

 

Artists (EN):

The party that Prague Pride has never seen before is here! FunHouse is a new concept that brings a good portion of fun on an international level. The first edition of this party was prepared especially for the occasion of Prague Pride and is called "FunHouse: Divas night". And what can you look forward to? Performances by the biggest stars of Maspalomas Pride, as well as stars of the Czech drag and travesti scene. Of course, there will be great DJ's who will keep you on the dance floor until dawn! The MC Kristina is a guarantee of quality, she will guide you through the whole evening and you will also meet her on the main stage at Letná.


There will also be a special VIP zone for the discerning, which will provide you with an exclusive experience including a "meet & greet" with all the performers!


So who can you look forward to?

Drag shiky - Drag Queen and professional singer from Gran Canaria.

The professional opera singer is a countertenor and a member of the Philharmonic Orchestra. Not surprisingly, his performances are always characterized by the fact that they include his live voice.

On this occasion, it is worth highlighting the show where he performed as Montserrat Caballé, who arrived accompanied by Freddie Mercury to open the Olympics. This show on the occasion of the 25th Anniversary Gala in Las Palmas shot him literally to Olympus.

    - Money Ganador Gala Drag Las Palmas 2023

    - Semi-finalist of Got Talent Netherlands, Germany and Spain


You can see his show live in Prague:

Thursday 8.8 - Club Heavem

9.8. Friday afternoon - Pride Village

from 22:00 - club PM

 

  • Naira Delario & Domeezz (Czech republic) - a duo not to be missed at any big drag event. Naira is also the star of several leading Czech travesti bands and in collaboration with Dominik she creates great (not only) dance performances that will get you on fire!

 

  • Vlasta Wild (Czech republic) - who doesn't know our amazing Vlasta? This lady has been a leading Czech travesti artist for more than 20 years and is known all over the Czech Republic. She has "raised" generations of other female artists who are celebrating success not only with Crazy Goddess. What will she prepare for us this time? Let us surprise you!

 

  • Madonna Daniela Maxová (Czech republic) - another stalwart of the Czech travesti scene, who stands out for her unforgettable performances, but also for her very sharp tongue. She has performed in all prestigious Prague clubs, but also at various cultural events from Aš to Žilina!

 

  • Miss Chief (Czech republic, Deutschland) - a rising star of the Czech drag scene, who performs extensively not only in the Czech Republic, but also belongs to the stalwarts of the European drag scene. She is also the winner of Miss Drag Sympathy 2023, so she will surely charm you too!

 

  • Kristina Sitková (Czech republic) - a woman of many faces who will guide you through the whole evening. Kristina is not only an actress, but also a presenter, whom you will know from various queer events, as well as moderating Prague Pride

 

  • Bratři v triku (Czech republic) - DJ Dave and MC Honza have been accompanying performances of leading Czech drag and travesti artists all over the country for many years. DJ Dave was the resident DJ of Termix club for many years and his mixes are guaranteed to keep you on the dance floor until the wee hours of the morning!

     

 

Více informací

P.M. club

Trojická 8, 

12000 Praha 2 - Nové Město

(Metro: Karlovo náměstí/linka B)

(Tram&Bus: Palackého náměstí/ linky 2,3,4,7,10,16,17,21,27,176,90,92,94,904,907,908,910)

(Tram: Botanická zahrada/linky 14,18,24,90,93,95)

Další akce pořadatele

Czech Puppy Unleashed - 22. listopadu od 20:00, Heaven club, Praha

UNLEASHED - 25. října od 20:00, Heaven club, Praha

BIGGER 37: Grow Your Mo Bro - 1. listopadu od 20:00, Heaven club, Praha

UNDERWEAR Special - 27. října od 19:00, Heaven club, Praha